Simson Marka Motor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan _ismail_ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,168

_ismail_

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL ARNAVUTKÖY
:::: az yakan cok gıden bı motor 4,5 litre ile 200 km yol yapıyorsun

sazlıbosna gobulu31,05,2009 (1).jpg

Etiketler

Ynt: Simson Marka Motor

<I>Ben bu motora bindim birkaç kez... Düz yolda iyi de virajlarda biraz sıkıntı yaratır. Özellikle yokuş aşşağı inerken virajda, ağırlığını pek öne verme, ön çabuk salar kendisini. Virajlara da sert girme atar seni tarlaya..</I>

Selamlar
Murat VURAL

Bu motor yazlık yerlerde, küçük yerlerde asvaltta tin tin gezmek için.. Sizin oralara, bozuk yerlere pek gelmez.. İmkanın bu kadarmış almşsın, güle güle kullan..
CBR hayal ediyorsun.. seni çok iyi anlıyorum. CBR 600 de kullandım ben. Pek akıl kari makinalar değiller. Türkiye yollarına, şartlarına ve otomobil kullanıcılarına uygun değil racin model motosikletler... Ben şu an Enduro kullanıyorum.. gayet menunum. her yol şartına uygun. Zamanında sürat ta ayptım sonra dedim ki " Ben ne yapıyorum...??"
Sen biraz hevesini al simpson'la ilerde makinanı büyütürsün... Dikkat et, büyük motorrın kazarı da büyük oluyor. İnsanın yedek parçası satılmıyor.

Web sayfamda fotoğraflarım var bakabilirsin www.muratvural.com.tr

Heves yüzünden ölen arkadaşlarım var genç yaşta, çocuklarını bile göremeyen. Bacağını kaybetmiş başka bir arkadaşımız var ona ATV alıcaz onunla idare edecek...
sen kardeşimiz sayılırsın, onlardan olma...

Kocaeli'den selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

SON KONULAR

Geri