Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,798

lynx255

HUDOFF Off Road Club
Yer
İstanbul
Yoldan çıkmayı seven arkadaşlar (Yanlış anlaşılmasın off road kelime karşılığı) ;D
Sıradaki gezimiz tüm sevenler için olsun.
Takip edenler bilir, bir kaç haftadır kendi çapımızda nacizane turlar atmaktayız (Henüz tam bir gezi olamadı)
Bkz: Bayram öncesi son pazar buluşması. (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98632.0)
Bkz: Isoff yarışları buluşması. (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98737.0)
Bkz: Etkinlik arası yapılan kaçamaklar. (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98818.0)
Bkz: Beyoff yarışları buluşması. (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98842.0)
gibi.. :smiley:

Şimdi bir kaç tecrübeli abimizin de öncülüğünde bir gezi daha yapalım istiyoruz. Daha fazla katılımlı, daha eğlenceli, daha keyifli..
Bunun için tarihini birlikte belirleyebileceğimiz, önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde gerçekleştirebileceğimiz gezimize kimler katılabilir acaba?

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin..

arkadaşlar olabilir biz gezi umarım bol katılımlı olur
ben mustafa selçuk belki serkanefe yani 4 dacia aranızda olabiliriz
bakalım tarih belli olsun ona göre bakarız ;)
öncelikle Uğur un iyileşmesi lazım bence :(

Yetişir ise kasım sonu gibi olabilir. Olmadı Uğur yine katılır ama araç kullanmaz..
Ahmet abiler yol göstersin istemekteyiz. Bakalım 11-12 araç toplanabilirsek, süper olacak..

Ahmet 53 arkadaşımız yani Ahmet bayağı tecrübelidir bu konularda yol önderliği yapabilir ;)
tr bozo ağbimiz yani ömer de tecrübelidir ancak yol konusunda şüpheliyim ;D

Her durumda batacağımız yola sokan biz olmayalım da, farketmez. ;D
Ömerliden girip Şileden çıkartabilecek adı Ahmet olan (Nicki de olabilir) biri lazım..

24 Kasım'da gezenbilir.com buluşması var. Buluşma çiftalan mevkiinde olacak inş. Biz buluşmayı bu etkinlikten önceki bir tarihte gerçekleştirmeliyiz. 10 yada 17 Kasım olabilir mesela.

Bu hafta sonu bu gezi işini halledelim sayı Ahmet abi Hakan abi bozo abi sizleri bekliyoruz paylaşın şu güzel tecrübelerinizi artık sizi bekliyoruz

Arman abi sen bu Abi'lere ulaşabilirsin sen organize et biz destekçiniz :smiley:

lynx255' Alıntı:
27 Kasım'da gezenbilir.com buluşması var. Buluşma çiftalan mevkiinde olacak inş. Biz buluşmayı bu etkinlikten önceki bir tarihte gerçekleştirmeliyiz. 13 yada 20 Kasım olabilir mesela.
tarkan 24 kasım olacak :eek:

lynx255' Alıntı:
27 Kasım'da gezenbilir.com buluşması var. Buluşma çiftalan mevkiinde olacak inş. Biz buluşmayı bu etkinlikten önceki bir tarihte gerçekleştirmeliyiz. 13 yada 20 Kasım olabilir mesela.
Sevgili Dinçer kardeşim bu 13-20 Kasım hafta içlerine denk geliyor nasıl olacak ki biz bunu 10 veya 17 Kasım yapalım

JUNİOR' Alıntı:
tarkan 24 kasım olacak :eek:
Arman abi çok şey istiyoruz kusura bakma ama 24 ben yokum onun için 10-17 olsun istiyorum izmirdeyşm uçak biletlerimi dahi aldım benim mutlaka katılmam lazım yoksa kalpten giderim abi sana zahmet bir ayar Çek te ya bu hafta sonu YAda bidahaki hafta sonu olsun :smiley:

Selamlar

Arman şu an yazlıktayım çatı tamiriyle uğraşıyorum durumu anlatan 2 resim ekliycem :D
Serkanla konuşun rota konusunda uzmandır bence bu pazar gezi düzenleyin ben cumartesi günü kısmetse dönücem ustalar malum iş uzuyor eğer yol yorgunluğunu üzerimden atabilirsem bende katılıcam Uğur durumu bana yazmış bende hemen katılıym dedim :D olmadı gömeç karaağaca beklerim ciddiyim offroad yapar yüzeriz

saygılar.

çatı.jpg

ben.jpg

Evet tarih hatalı olmuş. Özür dilerim. :(
24 Kasım gezenbilir buluşması var. Biz gezimizi 10 yada 17 Kasım gibi yapmamız lazım.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Arman şu an yazlıktayım çatı tamiriyle uğraşıyorum durumu anlatan 2 resim ekliycem :D
Serkanla konuşun rota konusunda uzmandır bence bu pazar gezi düzenleyin ben cumartesi günü kısmetse dönücem ustalar malum iş uzuyor eğer yol yorgunluğunu üzerimden atabilirsem bende katılıcam Uğur durumu bana yazmış bende hemen katılıym dedim :D olmadı gömeç karaağaca beklerim ciddiyim offroad yapar yüzeriz

saygılar.
:D kolay gelsin Ömer abi
hava o kadar iyi mi yüzmek için şaşırdım valla[/td][/tr][/table]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR