fidodido
Kamp II
<div class="bbWrapper">sırt çantası ile veya motor ile gidilerek yapilacak kamplarınızda malzeme ağirlik ve hacim sıkıntısı ile ilgili sıkıntınız varsa<br />
ve mat , şişme mat ( içi elyaflı olanlardan ) , şişme yatak arasında kaldıysaniz kendi tercih ettigim bir urunu sizinle paylaşmak istiyorum..<br />
ürün intex marka kalınlıgı şişince 6 cm , dalgalı yapısı sayesinde hava tek bir yerde toplanip kalmiyor boylelikle agirlik dagilimi dengeli oluyor , ürünün agirliği 1 kg <br />
fiyat olarak ben gittigidiyor uzerinden 19.90 tl ye aldim (2 adet Aldim 40tl ) yaninda ayni saricidan kucuk boyutlarda el pompasi aldım bu da kucuk ve yer kaplamiyor bir de yama seti aldim ( patlama durumunda tamir icin ) bu ikisi de toplam 10 tl yapti .. hepsini toplam 50 tl ye hallettim .. <br />
<br />
şimdi gelelim neden bu ürünü tercih etmeme <br />
1- hafif<br />
2- yer kaplamıyor<br />
3- rahat<br />
4-patlama durumunda kolayca tamir edilebiliyor ( şişme elyaflı matlarda bu çok zor .. kumaşvari hava gecirmeyen bir parca gerekli ve bunu da oraya duzgunce yapistirip saglikli bir sekilde kullanabilmek çok zor)<br />
5 - dalgalı yapısınin vermiş oldugu konfor<br />
6- fiyat .. ( ciddi anlamda uygun fiyatli düz matlardan bile ucuz)<br />
<br />
şimdilik akima gelen bunlar <br />
gittigidiyor da dalgali kamp yatagi diye aratirsaniz bulabilirsiniz .. urun 2012 de cikmis sanirim<br />
diger urunleri de ayni satici satiyor .. dukkanina bakarsaniz bulabilirsiniz<br />
<br />
bunlar da fotoğrafları</div>