Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fidodido Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,108

Etiketler
Ynt: Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız

Gezenbilir Face grubunda bir arkadaş alimunyum kaplı araç güneşliği imal ediyordu.

Her boy ve ebatta üretebileceklerini yazmıştı.

O arkadaş ile tekrar irtibat kurmaya çalışmalıyım ben Face üzerinden.

60 * 200 cm ebatlarında bir güneşlik üretse. Bu 60 Cm'i genişliği ise 15-30-15 şekilnde yapsa.
Katlandığında ebatları 30 cme düşer. Tabii kalınlık konusunda ayrı bir rakam çıkacaktır.

Şöyle 500-1000 adet ürettireceksin. :smiley:

Beyler bayanlar, şişme mat konusunda değişik şeyler söylüyor herkes,
Ben de kendim deneyip test etmeye karar verdim,
Bolu kampında (-7 derecede) bildiğiniz deniz yatağında yattım. Tulumla şişme yatak arasına tek kat battaniye serdim. Sabaha kadar hiç sorun yaşamadım ve üşümedim.

Ekonomik ve oldukça kullanılı tavsiye için teşekkür ederim, hemen sipariş verdim kendime.

Ağırlığı 1 kg olarak geçiyor. Havası alınıp, katlanmış halinin boyutlarını merak ediyorum.

Ürünü bugün teslim aldım, gayet güzel. Fakat yanında en azından körüklü bir ayak pompası almakta fayda var. Yalnızca şişirirken değil, katlanmış hacmini minimuma indirmek için hava emme fonksiyonu da gerekiyor.

Körüklü değil de.
Paraya kıyıp hem oto çakmaklı hem adaptör ile 220 voltta çalışan bir hava pompası almalı.
Her daim işe yarıyor.

Tabii yaz sezonu geldi. Fiyatlar şişti. ;D

TezzMertek' Alıntı:
Körüklü değil de.
Paraya kıyıp hem oto çakmaklı hem adaptör ile 220 voltta çalışan bir hava pompası almalı.
Her daim işe yarıyor.

Tabii yaz sezonu geldi. Fiyatlar şişti. ;D

Dediğiniz model şişiriciyi de gördüm hatta hem araç hem de şehir akımından şarj olabilen pilli modelleri de var. Fakat rahat ve kısa sürede şiştiği için 20cm çapında körüklü, basikt bir şişirici iş görecektir diye tahmin ediyorum.

Ynt: Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır Ve Hacimli Diyorsanız

yaz aylarında kullanılacak ise deniz yatagını onerırım tasıma konusunda cok hafıf. ben kullandım donuste de bısıkletle yola cıkacagım ıcın baska arkadaslara bırakmıstım fıyatı da cok uygun 5 lira ya her sitede bulabılırsınız.

En hizli sekilde nerden alabiliriz? Sadece konfor+hafiflik icin aliyorum

koçtaş migros vs bulabılırsınız ınternetten aldıgınızda da 2- 3 gun ıcerısınde elınıze ulastıran sıteler var

ürün ile ilgili resimleri konuyu açtığımda eklemiştim ancak şimdi resimler görünmüyor
moderatörlerden yardım istiyorum sorunu düzeltirlerse herkes için faydalı olur...

dalgalı kamp yatağı yazarak google da ürüne ulaşabilirsiniz...
ben gittigidiyordaki intex mağazasından almıştım
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/INTEX/
İNTEX TEK KİŞİLİK ŞİŞME KAMP VE ÇADIR YATAĞI yazınca da çıkıyor

reklam olarak algılanmasın farklı bir yerden alabilirsiniz

fidodido' Alıntı:
ürün ile ilgili resimleri konuyu açtığımda eklemiştim ancak şimdi resimler görünmüyor
moderatörlerden yardım istiyorum sorunu düzeltirlerse herkes için faydalı olur...

dalgalı kamp yatağı yazarak google da ürüne ulaşabilirsiniz...
ben gittigidiyordaki intex mağazasından almıştım
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/INTEX/
İNTEX TEK KİŞİLİK ŞİŞME KAMP VE ÇADIR YATAĞI yazınca da çıkıyor

reklam olarak algılanmasın farklı bir yerden alabilirsiniz

:smiley:

Moderatörlerde şikayetçi bu durumdan.

Nakış Arma Konusu açmıştım.

Fotograflar sizlere ömür olmuş.

:(

IMG_0110.JPG

IMG_0108.JPG

IMG_0120.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR