Site Geçmişimizle Yüzleşelim; İlk Mesajım Son Mesajım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,667
Ynt: Site Geçmişimizle Yüzleşelim; İlk Mesajım Son Mesajım...

Güzel fikir ve uygulaması çok hoş olmuş Cüneyt bey :smiley:

Ben, ilk önce Gezenbilircilerle tanışıp, bir kaç etkinliğe katılıp, sonradan foruma üye olanlardanım. :D

Etiketler

Vallahi iyi uğraşmışsın Cüneyt.Ellerine Sağlık.Bizleri geçmişe götürdün.
Hele kendi yazıma çok güldüm.
...................
Selamlar;ben Nadir(NAFD kurucusu ve onursal başkanı)
Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun
...........................................................

Bilmeyenler için açıklık getireyim.Yoksa millet ciddi bir şey sanacak.
NAFD Nadir Abi Fire Department'in kısaltılmışı. ;D
Ulan ne zaman geçti bu kadar yıl.Bekle beni İstanbul , yaş 54 oldu , hala alıcam seni. :D

2064786.jpg

2064787.jpg

Resimdekiler : Mert ( Deep ) , İbrahim ( Iceman ) , Sedat ( yol ) , Can ( mogzilla ceyar ) , ben , Mehmet ( moremiles ) ve Ufuk ( Macera )

fatih bildiğimiz fatih ;D
parodi' Alıntı:
arkadaşlar herkese selam ::smiley: 3-4 gündür takip ediyorum gezenbilir offroad grubunu hepten müptela ettiniz beni be abicim :eek:fotoğraflar gezi notları oku oku 6 yıldır hafta sonu tatili olmayan(yazın 3 ay hariç) ben şansmıdır gezenbilir balımıdır ilkkez pazar tatil yapıcam yokmu pazara benim standart explorer'a(atr lastik) uygun light bir gezi yahu uğur abi(jeep34) verdiniz gazı bana grupça abicim elim ayağım titriyo hastaneye kaldıralım dediler dedim beni en yakın ormana kaldırın ;D.Sizin yüzünüzden bunca borcum varken vinç alıcam mtr lastik alıcam hanımda beni karaca ahmet mezarlığına ebedi offroad'a gönderecek ::smiley:.Hayır bende patlamaya hazır yanardağ gibi idi zaten offroad ilgisi şimdi çık işin içinden :eek:.gerçekler bir tarafa!bana bahşedilen bu ömrü istanbulda sürüyorum, sinema televizyon sektöründe çalışıyorum(ben gezilere gelirsem cem yılmaz, angelina jolie ve aysu kayacık severek katılırlar gezilere ::smiley:) şaraptan ve kadından iyi anlarım demiiiiiiiiyim karım geliyo bu tarafa doğru, tarih(yakın uzak fark etmez), scuba diving, görüntü ve ses teknolojilerinden, yeme içme kültürlerinden çok etkilenirim.çok çalışırım rekorlarım var 42 saat uymadan çalışma 24 saat non stop otomobil kullanma(istanbul-artvin) gibi.Bir belgesel çalışmasında 1995te 11 gün sadece ayva ve üzüm yiyerek hayatta kalınacağını insanlığa ispatladım 15kilo verdim ama olsun(bunun sizin için ne önemi var şimdi bunu düşünüyorum ::smiley:he buldum dirayetli insanım offroad'a uygun bir bünyem var demeye çalışıyorum heralde hem bir akdeniz fokunun amcasıyım burdanda yardımlaşmayı seven bir kişilik yasıttığım ;D anlaşılabilir biraz zorlanırsa.Ehh bunca satırdan sonra çene düşüklüğü hariç bir kusuru yok yahu biz bu fatihi niye almayalım :-[ bu gruba kafamız ütülenir ama dirayetli offroad ruhunu taşıyan bir arkadaş kazanırız dersiniz heralde...selamlar hayırlı ramazanlar.
parodi' Alıntı:
Şu spesiyaliteyi bizde tatsak sizi istanbulada bekleriz gezilere ;D
Yaşar hocam hayranlıkla takip ediyorum gezileri bi yolum düşmedi gitti sizin oralara ::smiley:

ceranus' Alıntı:
tskler hosbuldum
foto konusunda avatar olarak olarak hala basarı gosteremedım :-[
yarın offroad yarıslarını ızlemek ıcın muhyede olacagım
umarım tanısırız
ceranus' Alıntı:
Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, karşılaştığınız sorun için 24 saat içinde üyeliğiniz aktive ediliyor, en geç 24 saat içinde üye olurken yazdığınız kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmayı denemelisiniz.

1086 OFF-ROAD / OFF-ROAD GEZİLERİMİZ - OFF ROAD TRIPS / Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) : 18 Temmuz 2007, 00:37:07
selam arkadşlar ben 36 yaşında istanbulda ikamet etmekteyim. meslegim pancar motorr ,lombardini ,,ruggerini honda gibi benzinli dizel motor ve jeneretörleri satış servis hizmeti vermekteyim .ilk lada niva kullandım daha sonra 2 .3. tane nissan çift kabin 4x4 aldım, sattım. en son cj 7 aldım maslak saniyide toplatayım dedim ,parçacılar fiyatlarıyla dudak uçuklattılar ,hemen aracı sattım. kısa zamanda nasipse bir araç alırım ... şu anda araçsız biri olarak benide aranıza alırsanız sevinirim off road gezilerinize 4x2 aracımla belli biryere kadar size eşlik ederim

bilgisayarımızda başka bir sekme açarak profilimizden son gönderdiği mesajlara basıyoruz sayfa numaralarından ilk mesajımızı bulup alıntı ile kopyalıyor bu sayfanın altına yapıştırıyoruz sonra öbür sekmede profil son gönderdiği mesajlar son sayfa alıntı kopyala ve buraya yapıştır.zor gibi gözüksede ortaya çıkan tablo güzel.

örnek olarak online da yakalamışken mesut abi için yaptığım çalışma

Felice' Alıntı:
Herkese merhaba defender ların defransiyel çalışma prensibi hakkında bilgi edinmek istiyorum.
H-L-Dif-Lock komutları ne anlama geliyor? hangi şartlarda kullanılmalılar?

Şimdiden tşk.
Yeni defender sahibi
Felice' Alıntı:
arkadaşların yazdığı gibi, pompa, pompa içindeki parçalar, enjektörler, mazot geri dönüşleri, avans ayarı bunlar kontrol edilmeli,
birde yazılanlara ek olarak lastik ölçünüzüde belirtebilirmisiniz?

selamlar.
Mesut

ilk mesajım

yasarergun' Alıntı:
Hatay Antakya St Pierre Kilisesi yanındaki vadi şehir içindedir. Yürünerek şehir merkezinden 15-20 dakika sürer. Eski Antakya şehir surları anılan vadiden geçer ve buradaki eski bir şehir giriş kapısından dolayı (demir kapı) iron gate olarak anılır. Halihazırda boltlanmış halde çeşitli zorluklarda 5 rota vardır. Boltlama Mustafa Kemal Üniversitesi Amanos Dağcılık Topluluğu ile adanadaki dostlarımızın yardımıyla yapılmıştır. En kısa sürede boltlu rota sayısını 20 ye çıkartma planımız vardır. Boltları hazırdır fakat tekrar adanadaki dostlarımız (matkabımız yok sıklıkla boltlama yapmayacağımızdan da edinmeyi düşünmedik) ya da diğer gönüllü dostlarımızla boltlama çalışmalarına devam edebiliriz. Anılan vadide farklı zorluklarda kısa ve uzun duvar tırmanışları yapılabilir. Yılın 12 ayı tırmanış yapılabilir. İki duvardan birisi kuzeye birisi güneye bakmaktadır. yazın güneşten kışın yağmurdan korunaklı rotalar mevcuttur. Tüm yıl yaz havasının hakim olduğu tırmanış bölgemize bekleriz. İrtibat için yasarergun@yahoo.com ve egemenkonas@yahoo.com

son mesajım da bu dağcılık ve kaya tırmanışından girdik araçlardan çıktık

yasarergun' Alıntı:
önce niva kullandım şimdi suzuki kullanıyorum bana paranızı söyleyin size ne alacağınızı söyleyeyim
iki aracın arasındaki tercih önceliği bütçe ile ilgili

yani ne kaaa ekmek o kaaaa köfte

:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR