parodi' Alıntı:arkadaşlar herkese selam :3-4 gündür takip ediyorum gezenbilir offroad grubunu hepten müptela ettiniz beni be abicim
fotoğraflar gezi notları oku oku 6 yıldır hafta sonu tatili olmayan(yazın 3 ay hariç) ben şansmıdır gezenbilir balımıdır ilkkez pazar tatil yapıcam yokmu pazara benim standart explorer'a(atr lastik) uygun light bir gezi yahu uğur abi(jeep34) verdiniz gazı bana grupça abicim elim ayağım titriyo hastaneye kaldıralım dediler dedim beni en yakın ormana kaldırın ;D.Sizin yüzünüzden bunca borcum varken vinç alıcam mtr lastik alıcam hanımda beni karaca ahmet mezarlığına ebedi offroad'a gönderecek :
.Hayır bende patlamaya hazır yanardağ gibi idi zaten offroad ilgisi şimdi çık işin içinden
.gerçekler bir tarafa!bana bahşedilen bu ömrü istanbulda sürüyorum, sinema televizyon sektöründe çalışıyorum(ben gezilere gelirsem cem yılmaz, angelina jolie ve aysu kayacık severek katılırlar gezilere :
) şaraptan ve kadından iyi anlarım demiiiiiiiiyim karım geliyo bu tarafa doğru, tarih(yakın uzak fark etmez), scuba diving, görüntü ve ses teknolojilerinden, yeme içme kültürlerinden çok etkilenirim.çok çalışırım rekorlarım var 42 saat uymadan çalışma 24 saat non stop otomobil kullanma(istanbul-artvin) gibi.Bir belgesel çalışmasında 1995te 11 gün sadece ayva ve üzüm yiyerek hayatta kalınacağını insanlığa ispatladım 15kilo verdim ama olsun(bunun sizin için ne önemi var şimdi bunu düşünüyorum :
he buldum dirayetli insanım offroad'a uygun bir bünyem var demeye çalışıyorum heralde hem bir akdeniz fokunun amcasıyım burdanda yardımlaşmayı seven bir kişilik yasıttığım ;D anlaşılabilir biraz zorlanırsa.Ehh bunca satırdan sonra çene düşüklüğü hariç bir kusuru yok yahu biz bu fatihi niye almayalım :-[ bu gruba kafamız ütülenir ama dirayetli offroad ruhunu taşıyan bir arkadaş kazanırız dersiniz heralde...selamlar hayırlı ramazanlar.
parodi' Alıntı:Şu spesiyaliteyi bizde tatsak sizi istanbulada bekleriz gezilere ;D
Yaşar hocam hayranlıkla takip ediyorum gezileri bi yolum düşmedi gitti sizin oralara :![]()
ceranus' Alıntı:tskler hosbuldum
foto konusunda avatar olarak olarak hala basarı gosteremedım :-[
yarın offroad yarıslarını ızlemek ıcın muhyede olacagım
umarım tanısırız
ceranus' Alıntı:Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, karşılaştığınız sorun için 24 saat içinde üyeliğiniz aktive ediliyor, en geç 24 saat içinde üye olurken yazdığınız kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmayı denemelisiniz.
Felice' Alıntı:Herkese merhaba defender ların defransiyel çalışma prensibi hakkında bilgi edinmek istiyorum.
H-L-Dif-Lock komutları ne anlama geliyor? hangi şartlarda kullanılmalılar?
Şimdiden tşk.
Yeni defender sahibi
Felice' Alıntı:arkadaşların yazdığı gibi, pompa, pompa içindeki parçalar, enjektörler, mazot geri dönüşleri, avans ayarı bunlar kontrol edilmeli,
birde yazılanlara ek olarak lastik ölçünüzüde belirtebilirmisiniz?
selamlar.
Mesut
yasarergun' Alıntı:Hatay Antakya St Pierre Kilisesi yanındaki vadi şehir içindedir. Yürünerek şehir merkezinden 15-20 dakika sürer. Eski Antakya şehir surları anılan vadiden geçer ve buradaki eski bir şehir giriş kapısından dolayı (demir kapı) iron gate olarak anılır. Halihazırda boltlanmış halde çeşitli zorluklarda 5 rota vardır. Boltlama Mustafa Kemal Üniversitesi Amanos Dağcılık Topluluğu ile adanadaki dostlarımızın yardımıyla yapılmıştır. En kısa sürede boltlu rota sayısını 20 ye çıkartma planımız vardır. Boltları hazırdır fakat tekrar adanadaki dostlarımız (matkabımız yok sıklıkla boltlama yapmayacağımızdan da edinmeyi düşünmedik) ya da diğer gönüllü dostlarımızla boltlama çalışmalarına devam edebiliriz. Anılan vadide farklı zorluklarda kısa ve uzun duvar tırmanışları yapılabilir. Yılın 12 ayı tırmanış yapılabilir. İki duvardan birisi kuzeye birisi güneye bakmaktadır. yazın güneşten kışın yağmurdan korunaklı rotalar mevcuttur. Tüm yıl yaz havasının hakim olduğu tırmanış bölgemize bekleriz. İrtibat için yasarergun@yahoo.com ve egemenkonas@yahoo.com
yasarergun' Alıntı:önce niva kullandım şimdi suzuki kullanıyorum bana paranızı söyleyin size ne alacağınızı söyleyeyim
iki aracın arasındaki tercih önceliği bütçe ile ilgili
yani ne kaaa ekmek o kaaaa köfte
![]()