<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 3901" data-quote="bartek" data-source="post: 1513808"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1513808"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1513808">bartek' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Karavan forumuna doğru dürüst değil yazarak emek veren insanlara haksızlık yapmamak gerekir. Deneyenler oldu elbette. Siz de deneyebilirsiniz. Bu forum kaliteli insanlardan oluşur ve genelde adminlere ihtiyaç duymaz. Arada spam saldırısı olur , biraz zaman geçince düzeltilir. Yine isim değişikliği ve üyelik iptalleri zaman alır çünkü forumun başında bekçi beklemez, gerek de olmaz . Başka da örneği yok sanırım.<br />
<br />
Biraz sabır dilerim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
1- Burada bir tek harf katkısı bulunan her kişiye minnettarım. Değil haksızlık etmeyi, böyle düşünmem bile mümkün değil. Benim eleştirim forumdaki değerli üyelere değil, forumun işleyişinedir.<br />
2- Forum sitesi kurulması konusundaki yaklaşımım, buradakileri hiçe saymak şöyle dursun, katkısı olan herkesin faydasına olacağını düşünmemden kaynaklanmaktadır. Amacım forum kurmak değil.<br />
3- Bir ortamın kaliteli insanlardan oluşturduğunun göstergesi, admine ihtiyaçla ölçülemez diye düşünüyorum. Esasen kaliteli üyelerden oluşan bir forum sitesinde admin olmak, sorumluluk ve duyarlılık ister. <br />
4- Admin olmadığımdan ve bu sitenin işleyişini doğal olarak bilmediğimden, beklemenin ne kadar zaman alacağını bildirmek site yönetimine düşer. Ayrıca, forum üyelerinizin bir belirsizlik karşısındaki haklı duyarlılığına bekçi örneği ile cevap vermenin yanlış olduğunu düşünüyorum.<br />
Saygılar...</div>