Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 438
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,651
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)

cumartesi koçtastayım abi insallah..

Etiketler

arkadaşlar benim aracın K belgesi henüz çıkmadığından sivasa gelmem zora girdi
anca 3-4 kişi arabaları tıra atar götürürsek gelebilirim
araçların yakacağı toplam yakıt hesaplanırsa tır daha ucuza gelir gibime geliyor
ayrıca diğer araçlarında hem K belgesi hemde vinçleri ve projektörleri yüzünden ceza yeme ihtimali ortadan kalkar

YABAN TV Haber - 4x4 SEVERLER HAYDİ SİVAS'A haber sayfası
www.yabantv.com
‎4x4 SEVERLER HAYDİ SİVAS'A 18-19 Eylül 2010 Tarihlerinde Sivas Doğa ve Off-Road Etkinliği Düzenleniyor, haber

Geliyoruz abicim ama tabanvayla. Başlamamasına rağmen şimdiden süper olacağı kanaatindeyim. Elinize emeğinize sağlık lastiklerinize bol çamur bulaşması temennisi ile..

kısaca program cuma günü akşam kamp cumartesi konukları karşılamak için parkur cevresindeyiz cumartesi saat:18:00 de orman etabı yani kır gezisi ardından meydan turu sivasıın tarihi eserlerini gösterip anlatacağız 8:30 da akşam yemeği kamp ateşi muhabet devam edecek
pazar saat 8:30 da off-road oyunları brifing i vericem 9:00 start verecez 17:30 da kupa töreni planlıyoruz
görüşmek üzere dikkatli gelin

Engin, teşekkür ederim, hoşbuldum..

deveci' Alıntı:
Zerrin hanım hoş geldiniz.

T-Shirt isteyen başka arkadaşlarımız varsa yarın saat 12.00 ye kadar buradan bildirirlerse, yanıma alacağım sayı ortaya çıkacaktır, otobüs ile geliyor olduğumdan istenilenden fazla sayıda t-shirt yanıma alamayacağım..
Stickerların elimde olan tamamını getiriyorum..

tahtaravallimizin videosunu benim facebook a yükledim seyretmek isteyen olursa

ayrıca gündüz hava sıcaklığı oldukça fazla ama gece biraz serin olucak giysileriniz yazlık kışlık hazırlayın

yarın dan sonra msn gezenbilir facebook a vakit bulamıyacam cepten arayabilirsiniz 05323234445

[attachment=1]
benimm canavar bitmee aşamasınaa geldi :smiley:
eğer yarın bitirebilirsek Cuma aksamıı ordayımm Yok eğer bitmezse Cumartesii aksam üzerii orda olurum galiba :smiley:)

Fotoğraf-0001.jpg

alii38' Alıntı:
program yukarda yaıyor ctesi akşam üstü sanırım şehir içinde bi gezi düzenlenecek (ona yetişiriz inşallah ) sonrasında kamp kurulacak....

ömer ayrıca KAYSERİ OFF ROAD EKİBİ İÇİN kayseriden c.tesi günü hareket edecekler için öğleye dogru 11.00 da kaoçtaşın önünden hareket edecez okan ben ve 2 kişi daha olucaz helmek isteyenlere
ali dostum , bizde koçtaş önündeyiz.. sanırım ekibin geneli beraber çıkacak yola

çok istememe rağmen malesef katılamıcam:( okullar başlıo hafta sonu gidip yurda yerleşmem lazım içim gidiyo sivasa ama napcam bilmiyorum aslında geç de giderimde motorsikleti götürcem ondan sıkıntı oluo :(

ben cuma akşamından gitmeyi ateş başında muhabbet etmeyi planlıyorum. cumartesi gelecek arkadaşlara hayırlı vede saglıklı yolculuklar dilerim.

kokteknik' Alıntı:
tahtaravallimizin videosunu benim facebook a yükledim seyretmek isteyen olursa

ayrıca gündüz hava sıcaklığı oldukça fazla ama gece biraz serin olucak giysileriniz yazlık kışlık hazırlayın

yarın dan sonra msn gezenbilir facebook a vakit bulamıyacam cepten arayabilirsiniz 05323234445
video yu göremedim

cumadan gelecek olanlar için ayrıca teşekkür ederim
herşey hazır buyrun

video çekilirken ben aracı kullanıyordum çeken arkadaşlarım biraz yorumlamışlaş küfürlü kelimeler olmuş bu yüzden kaldırdım

kayseri grubu koçtaş önünden hareket ediyorlar bir kurbanlık koç almışlar herhalde ;D ;D

kokteknik' Alıntı:
kayseri grubu koçtaş önünden hareket ediyorlar bir kurbanlık koç almışlar herhalde ;D ;D

büllent , koç , koyun vs..... ne istersen ;D

::smiley: ::smiley: :-\ :'( :'( ya allahınızı severseniz dua edin bana bu akşam yola çıkacam ama araba daha sanayiden çıkamadı var bu işte bir iş :-\ :-\ :'( :'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri