SİVAS GÜRÜN GÖKPINAR GÖLÜ İ OFFROAD ETKİNLİĞİ 22ocak 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,836

Etiketler

Ynt: SİVAS GÜRÜN GÖKPINAR GÖLÜ İ OFFROAD ETKİNLİĞİ 22ocak 2012

evet bugün hava açık cam gibi masmavi ve dışarı -3 derece ama görüş vs çok harika... inşallah cumartesi pazar hava böyle olur....

yeni resim ve videolar yolda bugün tam offroadlık hava vardı inşallah cumartesi pazarda aynı olur...

http://www.youtube.com/watch?v=5_Q3REdtIPg&feature=youtu.be

gezi güzergahımızda olan şuğul vadisi sadece git gör gel yapacaz... ;)

ata036' Alıntı:
ee heryeri görmüş gibi olduk murat artık gelmesekte olur dimiii :D :D :D

O senin bileceğin bir şey değil. Geleceksin diyorsak, geleceksin... :D

tarık başkan yemeği menüden gördükten sonra benim karnım doydu diyip lokantadan çıkıyosan sorun yok ama bence tadına bakman gerek.....

;) :-*

murat067' Alıntı:
tarık başkan yemeği menüden gördükten sonra benim karnım doydu diyip lokantadan çıkıyosan sorun yok ama bence tadına bakman gerek.....

;) :-*

İşte budur, hadi cevap ver bakalım tarık amca...

yemeden olmaz o ne öyle menüye bakacamda karnım doyacak imi kandırıyonuz siz bakeem :D :D :D

tüm dostlara üzülerek gelemeyeceğimi bildirmek zorundayım serkanın izin işini haledemedik + başka bir sorundan dolayı aranızda olmayacağım hepinizden özür diliyorum
gerekli mazaretimi ömer amca ve bülent gardaşıma bildirdim :(

kendi ellerimle sucuk yapıyorum pazar günü mangal başı köfte sucuk ekmek var tarık abi sen yemeyesin diye........... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-*

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.