Sivas; Yoğunyokuş Kayak Tesisleri ve Cehennemderesi Off-Road Gezisi (19 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,849

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
19 aralık 2010 sabahı saat 6:30 da kümbet öncü önünde buluşup kayak evine gidilecek
toplu kahvaltı yapılacak kahvaltı malzemesi cumartesi gecesi alınacak sabah sadece ekmek alınacak
menude yağda yumurta var çay ve katmer çörek yapacağız kayakevi arkasında oturulacak masalar orda olucaz
ardından cehennem deresine inmek için yol arayacağız cehennem deresine indirebildiğmiz kadar araç indireceğiz gidemediğmiz yerde
yürüyerek inicez ve orda mağara içine girecez herkez fenerlerini şarj etsin ayrıca yağmurluk almanızı tavsiye ederim
mağara keşfini tamamladıktan ve foto çektikten sonra alt yoldan sivasa dönücez öğle yemeğini şehir merkezinde bir lokantada yapalım diyoruz

1 bülent kök defender + 2 kişi
2- ömer altun hilux
3- mustafa aslan patrol
4- hüseyin demiral defender
5- korkut tümer ranger
6- erhan can ikilisi landcruiser
7- süleyman güleçyüz
8- ümit polatkan
9- eyüp kaya

Sivas_Harita_Isaretli.jpg

Etiketler
Ynt: Sivas; Yoğunyokuş Kayak Tesisleri ve Cehennemderesi Off-Road Gezisi (19 Aralık 2010)

2- ömer altun hilux
3- mustafa aslan patrol
5- korkut tümer ranger
7- süleyman güleçyüz
8- ümit polatkan
9- eyüp kaya
10- murat çakıcı

inşallah havaşartları müsait olurda gelebilirim....
bu aralar yağdonduranın adı haberlerde sıksık geçmeye başladı....
;) ;) ;)

13122010064.jpg

Ynt: Sivas; Yoğunyokuş Kayak Tesisleri ve Cehennemderesi Off-Road Gezisi (19 Aralık 2010)

murat067' Alıntı:
inşallah havaşartları müsait olurda gelebilirim....
bu aralar yağdonduranın adı haberlerde sıksık geçmeye başladı....
;) ;) ;)

Murat sen bizim için önemlisin. Dün korkut yağdonduranda baya beklemiş duyduğum kadar, şartları zorlama. Herzaman birlikte birşeyler yaparız, kendine iyi bak.

bende gelebilirmiyim bülent 8)

kokteknik' Alıntı:
2- ömer altun hilux + 2 kişi
3- mustafa aslan patrol
5- korkut tümer ranger
7- süleyman güleçyüz
8- ümit polatkan
9- eyüp kaya

ahmetti' Alıntı:
bende gelebilirmiyim bülent 8)

Yok dışardan santçı kabul etmiyoruz... :D :D :D :D :D Tabiki gelebilirsin, çamlıbeli aşabilirsen. Siz bize herzaman lazımsınız, önce sizin güvenliğiniz.

byseyyah' Alıntı:
Yok dışardan santçı kabul etmiyoruz... :D :D :D :D :D Tabiki gelebilirsin, çamlıbeli aşabilirsen. Siz bize herzaman lazımsınız, önce sizin güvenliğiniz.
ömer bey sende olmasan bu bülent bize cevap bile vermeyecek gardaşım. ;D ;D ;D inşallah fırsat bulurda gelirim. çamlıbel iş değil canım. teşekkürler bu arada biz birbirimize her zaman lazımız saygılar...

ahmet dün yoldaydım onun ,için cevap veremedim gelin işte sabah burda olun
murat ve ahmet eğer siz o yolları geçemezseniz hiç kimse gelemez
yağdonduran ve çamlıbel dün ki kızıldağ ve geminbeliyolundan kötü olamaz ben reno traffic le defenderim olsa piknik te yapardım

abi sende eski bir lada kullanıcısı olarak biliyosundurki at sahibine göre kişner....

yani anlıycağın senin trafikle geçtiğin yerleri paletli makinayla geçemiyecek bir çok sürücü vardır.....

saygılarımı sunuyorum muhakkak gelmeye gayret göstericem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

murat067' Alıntı:
abi sende eski bir lada kullanıcısı olarak biliyosundurki at sahibine göre kişner....

yani anlıycağın senin trafikle geçtiğin yerleri paletli makinayla geçemiyecek bir çok sürücü vardır.....

saygılarımı sunuyorum muhakkak gelmeye gayret göstericem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
teşekkürler cigerim bekliyoruz

sabah 6:30 buluştuk ilk mekana gittik kahvaltı ettik sonro şarj bitti gerisi murat ve amcada

kokteknik.jpg

kokteknik (1).jpg

kokteknik (2).jpg

kokteknik (3).jpg

kokteknik (4).jpg

güründen gelen murat a çok teşekkürler mt lerine sağlık
ekip
amca hilux
ben defender
mustafa patrol
fikret fatih defender
hüseyin demiral defender
murat çakıcı niva
korkut ranger
erhan toyota
yavuz toyota

kokteknik (10).jpg

kokteknik (11).jpg

kokteknik (12).jpg

kokteknik (13).jpg

kokteknik (14).jpg

Çay molasında Murat'ın ( murat067 ) makinasından aldıklarım. Tabiki daha fazlası murat tarafından eklenecektir. Bana göre çok güzel bir gezi oldu. Öncelikle güründen kalkıp davetimize katılan ve bizimle beraber eğlenen Murat ÇAKICI ( murat067) arkadaşımıza çok teşekkürler,geldi ve gezimize renk kattı. Aramıza TOYOTA land cruser'la katılan Erhan arkadaşımıza'da yeni aracıyla bol çamurlar diliyorum. Şimdi az olsada fotolar.

Photo1.jpg

Photo2.jpg

Photo3.jpg

Photo4.jpg

Photo5.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler