murat067' Alıntı:çok şükür sağ salim eve döndüm ...
,
enkısa zamanda bendeki videoları atıyorum....,
benim nivaya gözüm değdi galiba yolda şanzıman arızalandı 1-3 5 iptal :-\ :-\ :-\ :-\
eve kadar 2 -4 geldim....,
yarin ilk iş bizim keçinin karın ağrısı neymiş ona baktırcam......
Hani gelecektin SİVAS'a. Fotolara bakta için geçsin, belki gelmene yardımı olur.bsayil' Alıntı:vay vay vay kar buz çamur yeni toyotalar masallah masallah ;D ;D ;D ;D
Sevgili dostum ne desen haklısın ama nefes dahi alamakdık geçen sürede yarın artık patlamamak için İstanbul a kaçıyorum benim kocaoğlanıda götürüyorum kısmetse orda satılırda operasyonu yaparsak sonraki ilk durağım Sivas olacaktır sözüm bakidir ;Dbyseyyah' Alıntı:Hani gelecektin SİVAS'a. Fotolara bakta için geçsin, belki gelmene yardımı olur.![]()
bsayil' Alıntı:Sevgili dostum ne desen haklısın ama nefes dahi alamakdık geçen sürede yarın artık patlamamak için İstanbul a kaçıyorum benim kocaoğlanıda götürüyorum kısmetse orda satılırda operasyonu yaparsak sonraki ilk durağım Sivas olacaktır sözüm bakidir ;D
;D ;D sağolasınbyseyyah' Alıntı:Tabiki anlıyorum seni, inşallah istanbul uğurlu gelir de sende istediğine kavuşursun. SİVAS'a ne zaman istersen gel, memnun edersin bizleri. Dediğim gibi dikkatli git, yolun açık olsun, Allah kaza bela vermesin.
murat067' Alıntı:saol ömer abi valla ne olduğunu bende bilmiyorum sizden ayrıldıktan sonra ilerdeki istasyondan yakıt aldım ordan çıktım yağdondurana kadar sorun yoktu yağdonduranda arabayı 4 ten 3 e çektim olan oldu gacır gucur sanki 3 deil geri vitesine atmışım gibi...
sonra yukarıya 2.vitesle çıktım 3 e attım gene aynı dedim yansan genede eve gidecez canımı sıkma... ;D ;D ;D verdim gözüne korkuyu 4-5 baktım 5 tede sıkıntı var geri 4 e attım 4 le gürüne kadar geldim yarin şanzımanı bi söktürcem galiba yada söktürmeyim şu benim proje için bir araştırma yapayım bakalım...
süper bi hafta sonuydu benim için sağolun iyiki sizler gibi abilerimiz var....
sitres sıkıntı uçtu gitti hayatın odağını deiştiriyo bu iş gönül işi gönülverenlerin işi.....
saygılarrr.....![]()
![]()
![]()
birde ömer abi şu benim sende olan vidyoyu bir atarsan çok sevinirim sabah gene sivastayım kısmetse görüşürüz....