Sizce bu parça bulabilirmiyim?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MİCOMİCO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,085

MİCOMİCO

93 VİTARA JLX 3K HARDTOP - 2009 HYUNDAİ TUCSON
Yer
İZMİR
Arkadaşlar merhaba.
Bugün benim ihtiyarla gezerken Hard topu araca bağlayan kırmızı tırnağın kırıldığını farkettim. 18 yaşında bir aracın plastik bir tırnağının kırılmasını gayet normal karşılıyorum. Şimdi merak ettiğim bu parçayı bulup bulamayacağım ve bulursam kaça bulacağım. Eğer bulamazsam bir vida yardımıyla tutturmam kolay. (diğerini öyle yaptım) . Ancak orjinal kalması temennimiz. Birde parçayı tek parmak hareketiyle açmak varken yıldız tornavida yardımıyla açmak adamın gücüne gidiyor. (bu arada Adanadayım) . tşk.

12-08-11_1848.jpg

12-08-11_1850.jpg

Etiketler
Ynt: Sizce bu parça bulabilirmiyim?..

İzmir suzuki ışık otomotiv parçayı rahatlıkla bulabileceğini stoklarında yoksada birkaç hafta içinde getirebileceğini belitti. Ancak bir hafta sonra Adana'dan izmir'e araç ile yaklaşık 1000km yol yapacağım için aldım aracı gittim arkadasın tamirhanesine. Önce kırılan parçayı tornada yaptırmayı düşündük birebir aynı olsun diye ancak bayram nedeniyle tornacı bulamayınca iş başa düştü ve plastik parçanın metal kopyasını kalın saçtan eğip büküp üzerinde biraz karpit yardımıyla kaynaklayarak yaptık ve başarılı oldu. Şimdilik kullanıyorum ama İzmire gittiğimde kesinlikle orjinal parçayı takacağım. Fotoları yakında yukleyeceğim. esen kalın.

sali günü bornovada ışık otoya gittim parça için ama orası kapanmış. Yerine bornovada akdemir plaza açılmış. Siparişi verdim. İki tane tente mandalı 94 tl. Bu yaz içim rahat hem tente hemde hard top kullanırken seyahat halinde mandal çıkacak diye tedirgin olmayacağım.

parçalar geldi.monte edildi. hatta hard top çıkartılıp gönül rahatlığıyla tenteye geçildi. ancak tentede bagaj güvenliğini sağlayamıyorum. umarım onada bir çözüm bulabilirim

Photo-0018.jpg

Photo-0017.jpg

Photo-0016.jpg

Photo-0004.jpg

06-12-10_1232.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler