KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Sizce En Sevilen Arazi Aracı Markası Nedir? (Anket)
Arkadaşlar anketteki markalar iyi de bence bir şey unutulmuş. Daihatsu yazılmamış, sitede birçok Daihatsu kullanıcısı var, bence onlara haksızlık edilmiş. Daihatsu ' nun 4x4 ' te bence hatırı sayılır bir yeri var. Bu arada benim şu an için herhangi bir marka 4x4 ' üm yok. Sadece Daihatsu ' yu o listede göremeyince yadırgadım ...
Evet kesinlikle JEEP dokuz sene tuzla yapımı WİLLİYS 1966 model jeep kullandım ve büyük keyif aldım beni hiç yolda bırakmadı diyebilirim,şimdi ise bir ZJ kullanıyorum çok keyifli çok...
Kim ne derse desin.Kim ne marka kullanıyorsa kullansın.Bana göre benim kapımın önündedi arazii aracım olan LADA NİVA'm bütüüün amerikanlardan,japonlardan ve ingilizlerden daha güzel ve arazide daha kabiliyetli.Tabiki benim için ve benim gözümde.
Sadece ve tek geçerim.........Lada NİVA....
bigalı' Alıntı:
Kim ne derse desin.Kim ne marka kullanıyorsa kullansın.Bana göre benim kapımın önündedi arazii aracım olan LADA NİVA'm bütüüün amerikanlardan,japonlardan ve ingilizlerden daha güzel ve arazide daha kabiliyetli.Tabiki benim için ve benim gözümde.
Sadece ve tek geçerim.........Lada NİVA....
Dünya üzerinde bu güne kadar Jeep'den daha iyi arazi aracı üreten bir marka olduğunu sanmıyorum.... Toprak, çamur, kum, kar, buz... ve daha sayamadığım onlarca zorlu arazi koşulunda Jeep'den daha kabiliyetli bir arazi aracı daha görmedim...
en iyi arazi aracı denirken ne kastediliyor bilmem ama arazi denince bi aracta saglamlık aranır malum arazi sartları buda tabikide tek bi arac demek dünya üzerinde bence en saglam ve arazi kabiliyeti di,ğerlerinden üstün tek arac vardır oda tabiki de T.O.Y.O.T.A dır...gerisinin teferruat olduguda bi gercektir....toyota kullanmayanlara tavsiyem en kısa zamanda toyota ya binmeleri ve farkını görmeleri...herkese saygılar ve sevgiler...