Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ibrahim_ipek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,914
Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

burakuysal' Alıntı:
selam cenk.

Ben anlayamadım. araba da sorun mu var manasında söyledin yoksa güzel manasında mı? bence bu araba 22,500 e biter :smiley:

Güzel araç anlamında söyledim. Benimde takip listemdeydi. :smiley:

Etiketler
araç

tamam ibrahim cenk de beğendiğine göre sen bu arabaya anlayan birini götür yarın baktır. 22500 e biter bence çünkü bu adam galerici mutlaka pazarlık payı koymuştur. Araba renault gibi hemen satılacak araba da değil. müşteriyi bulduğu gibi kaçırmaz. hayırlı olsun sana da.
Ben şimdi cenkin yan koltuğuna mı otursam ibrahimin mi :D Tamam tamam kavga etmeyin 1 saat birinize diğer saat diğerinize gelirim :D

Bu arabaya gidip baktim . Hosuma gitmedi fotograflardan super duruyor . Kapi kasalari curumus . Arka kapiyi kapattiginizda direkleri sallaniyor daha once baktigim araclarda boyle bir durum yoktu . Oyleki motora bakma ihtiyaci bile duymadim Ama durusu cok heybetli lastik yukseltme baya cafcafli ... en hosuma giden arac avcilarda ruhi diye bir abide idi mavi renkli bayadir ilanlarda yok . Duz dizel aksesuarsiz 20 ye birakmisti tabi rakam cok gelmisti . Orjinal araba dusunen bakabilir
ibrahim IPEK

Beylukduzunde sari turbolu cemal modeli sahibi camelin orjinal araci dedi kasasi icler acisi idi . Ama aracda yok yok rollbar bile mevcuttu motoru yeni yaptirmisti . Zorlasam12 ye verecekti toplatmaya cesaret edemedik bakalim hangisi denk gelecek

ibrahim IPEK

İbrahim al artık bişey bırak bana yan koltuğu

Demekki resimlerde durduğu gibi durmuyor araçlar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Üsküdar'daki araç kaporta ve genel duruşu ile mükemmel, düz dizel motorlu ama. Sanki puma'lı olanda fena değil gibi geldi bana?

ibrahim_ipek' Alıntı:
Bu arabaya gidip baktim . Hosuma gitmedi fotograflardan super duruyor . Kapi kasalari curumus . Arka kapiyi kapattiginizda direkleri sallaniyor daha once baktigim araclarda boyle bir durum yoktu . Oyleki motora bakma ihtiyaci bile duymadim Ama durusu cok heybetli lastik yukseltme baya cafcafli ...
ibrahim IPEK

Yavuz bey ibrahim bey bakmış üsküdar daki arabaya. resimde görüldüğü gibi diri değilmiş. Fotoğraflar aldatıyor insanı...

Benim burda ist gayrettepede bi tane var yeni toplanmis temiz bi makine gibi

ImageUploadedByTapatalk1400856979.953339.jpg

ImageUploadedByTapatalk1400857001.320571.jpg

ImageUploadedByTapatalk1400857020.304807.jpg

Burak abi alacam öyle yada böyle (sag koltukda sıkıntı yok herzaman beklerız) tabi babamın hevesi kaçmasın diye acelede ediyorum . Araç begenme konusunda sadece bnm değil babamında ikna olması gerekli . Nevşehirdeki araçın koltukarını beğenmedi mesela :D

Biraz oyle ama babaniz kesin bunun koltuklarini begenir.

Volkan bey bana kalsa koltuk olmasada olur :d 35 li rakamlar verebilecek durumum olsa antalyada puma motorlu yukseltilmiş defender var 42 yazmış bayadır ilanda ona pazarlık yaparım . Malesef 20 li rakamları çıkarabiliyoruz

Oy oy oy çok güzelmiş yahu...

Simba SX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR