Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var
Tabiki beklentiler çok önemli. Benim defender dan beklentim hızdan konfordan çok arazide çamura taşa takılmayayım. Bir de arıza yapmasın.
Forumdan okuduğum öğrendiğim de şu : bu aracı alıyorsan sanayide yaşayacaksın, sanayide yaşıyorsan ufak tefek tamiri ister istemez öğreneceksin. Uzun yol yapan arkadaşlar var ama benim bu aracı uzun yolda çekebileceğimi hiç sanmıyorum. Uzun yolda 90 model renault bile daha rahattır gibi geliyor bana
Bu araca biraz işmakinası mantığıyla bakmalı diye düşünüyorum.
Arazide aşılmayacak engelleri aş, beni yolda bırakma ben senin yağına suyuna bakarım her gezimden sonra çamurunu pisliğini temizlerim sevgili Defender
Evet abiler bir girişim daha başarısızlıkla sonuclandı . aramaya devam ediyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sifir-revizyonlu-dizel-4x4-cok-temiz-masrafsiz-yeni-maueyeneli-167312616/detay bu araç nasıldır tanıyan eden varmıdır. motoru turbo dıyo ne oldugunu bilmiyo ne yapsam bilemedim
araca para harcanmış belli amanaçizane fikrim çok zevksiz,, araç defenderdan çok fargo kamyonetlere benzemiş,iç döşeme dış boyası çok kötü görünüyor tabi bu benim fikrim