Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ibrahim_ipek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,933

Etiketler
araç
Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

Amin insallah . Cok daha guzelleri sizlerin olsun . Yakin zamanda inceleme videolarini hazirlayacagim duz dizel le arasindaki farklari gostermeye calisacaz . Bu konuda Turkiyede baya eksikligimiz var . Cenk beyde destek verirse guzel isler yapariz ;-)

ibrahim IPEK

Amin insallah . Cok daha guzelleri sizlerin olsun . Yakin zamanda inceleme videolarini hazirlayacagim duz dizel le arasindaki farklari gostermeye calisacaz . Bu konuda Turkiyede baya eksikligimiz var . Cenk beyde destek verirse guzel isler yapariz ;-)

ibrahim IPEK

belki koyu renk bi koltuk dosemesi yapilabilir.tabiki sizin zevkiniz daha onemli zevkler ve renkler meselesi.onun haricinde aracinizda tdi motor var lastik ebati genisletilebilir oda zevkler renkler :smiley: tavan siyah ve jantlar siyah olabilir tabiki oda zevkler renkler :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

e sende gel bigun bahcesehire o zaman toplaniriz :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İbrahim hayırlı olsun kardeşim senin adına çok sevindim. Her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Yakın zaman da bir kamp atmak lazım artık

ibrahim hayırlı uğurlu olsun,,araç hakkında bilgi verirmisin,,motor ne,,durumu nasıl,,eğer orjinal tdi ise ilandaki fiyata çok iyi,,

Uzerinde puma motor var . Yeni atilmis ruhsat isli .yeni toplanmis curugu pasi bakimi hersey tamam . Lastikler sifir sadece ic kisimin yenilenmesi gerek vede jant veya tavanin siyah yapilmasi gibi onlarda cok problem degil . Aslinda aracin hikayasi huzunlu geldi . Sahibi toplamis kullanmak nasip olmamis vefat etmis . Ailesi araci vakifa bagislamis yardim mahiyetinde .bende onlardan aldim

ibrahim IPEK

puma motor derken transit motoru dimi 2000 li modellerin motorlarından?

Cenk abi defenderi arastirirken gordugum en buyuk eksiklik sehir ici kullanimi hizlanmasi . 2,5 duz dizelin performansı . Pumanin performansi bunlarin karsilastirilmasi gibi goresellere ulasamadim onlari beraber yapalim ortada veri olsun . Tabi bunu yapabilmek icin kamp şart ;-)

ibrahim IPEK

ibrahim motor ruhsata işlimi, numaraları kontrol ettinmi, kaç cc yazıyor ruhsatta? bu motorla muayaneden geçmişmi? birde ruhsatta arazi taşıtımı otomobil mi geçiyor,kaç koltuk yazıyor ruhsatta

motor işli 2402 cc . 88,9(120hp) kw motor güçü var muayane yeni yapılmıs . 5 kişilik otomobil -jeep olarak geçiyo . motor numaralarına bakmadım acıkcası ama yamuk olacagını sanmıyorum

puma motoru nasıl anlayabiliriz üzerinde duratork yazısı göremedim . turbosu vardı iki manifolttan beslenıyordu üst kapak ve yağ kapağı internetten baktıgım pumalarla aynı fakat kaputta kabartma yokdu orası tuhaf geldi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR