Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var
Amin insallah . Cok daha guzelleri sizlerin olsun . Yakin zamanda inceleme videolarini hazirlayacagim duz dizel le arasindaki farklari gostermeye calisacaz . Bu konuda Turkiyede baya eksikligimiz var . Cenk beyde destek verirse guzel isler yapariz ;-)
Amin insallah . Cok daha guzelleri sizlerin olsun . Yakin zamanda inceleme videolarini hazirlayacagim duz dizel le arasindaki farklari gostermeye calisacaz . Bu konuda Turkiyede baya eksikligimiz var . Cenk beyde destek verirse guzel isler yapariz ;-)
belki koyu renk bi koltuk dosemesi yapilabilir.tabiki sizin zevkiniz daha onemli zevkler ve renkler meselesi.onun haricinde aracinizda tdi motor var lastik ebati genisletilebilir oda zevkler renkler tavan siyah ve jantlar siyah olabilir tabiki oda zevkler renkler
İbrahim hayırlı olsun kardeşim senin adına çok sevindim. Her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Yakın zaman da bir kamp atmak lazım artık
Uzerinde puma motor var . Yeni atilmis ruhsat isli .yeni toplanmis curugu pasi bakimi hersey tamam . Lastikler sifir sadece ic kisimin yenilenmesi gerek vede jant veya tavanin siyah yapilmasi gibi onlarda cok problem degil . Aslinda aracin hikayasi huzunlu geldi . Sahibi toplamis kullanmak nasip olmamis vefat etmis . Ailesi araci vakifa bagislamis yardim mahiyetinde .bende onlardan aldim
Cenk abi defenderi arastirirken gordugum en buyuk eksiklik sehir ici kullanimi hizlanmasi . 2,5 duz dizelin performansı . Pumanin performansi bunlarin karsilastirilmasi gibi goresellere ulasamadim onlari beraber yapalim ortada veri olsun . Tabi bunu yapabilmek icin kamp şart ;-)
ibrahim motor ruhsata işlimi, numaraları kontrol ettinmi, kaç cc yazıyor ruhsatta? bu motorla muayaneden geçmişmi? birde ruhsatta arazi taşıtımı otomobil mi geçiyor,kaç koltuk yazıyor ruhsatta
motor işli 2402 cc . 88,9(120hp) kw motor güçü var muayane yeni yapılmıs . 5 kişilik otomobil -jeep olarak geçiyo . motor numaralarına bakmadım acıkcası ama yamuk olacagını sanmıyorum
puma motoru nasıl anlayabiliriz üzerinde duratork yazısı göremedim . turbosu vardı iki manifolttan beslenıyordu üst kapak ve yağ kapağı internetten baktıgım pumalarla aynı fakat kaputta kabartma yokdu orası tuhaf geldi