parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 5 Ocak 2008 #193 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke kar meleeee ne bende bilsemde görsemde onasıl bişey diye sormasam kendime
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke kar meleeee ne bende bilsemde görsemde onasıl bişey diye sormasam kendime
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 5 Ocak 2008 #194 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım aaaa keşke bunu daha önce sorsaydın da ben de seni bu adar merakta bırakmasaydım bak burada anlatmıştım ben daha önce kar meleğinin ne olduğunu http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9122.0.html (ilk sayfadaki açılış iletisine bak olur mu) hem gitmişken kar manzaralı güzel resimlerimize de bakarsın
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım aaaa keşke bunu daha önce sorsaydın da ben de seni bu adar merakta bırakmasaydım bak burada anlatmıştım ben daha önce kar meleğinin ne olduğunu http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9122.0.html (ilk sayfadaki açılış iletisine bak olur mu) hem gitmişken kar manzaralı güzel resimlerimize de bakarsın
parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 6 Ocak 2008 #195 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9122.0.html keşke bu topiki daha önce görseydimde daha önce keyifle baksaydım deseydimki yaw ben bu topike iyki denk geldim...geçolsun güç olmasın bayılırım karlı puslu sisli havaya...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9122.0.html keşke bu topiki daha önce görseydimde daha önce keyifle baksaydım deseydimki yaw ben bu topike iyki denk geldim...geçolsun güç olmasın bayılırım karlı puslu sisli havaya...
N navaraextreme Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 5 Yer ADANA 6 Ocak 2008 #196 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım KONUYA NOKTAYI KOYUYORUM ... KEŞKE KEŞKELER OLMASA ...
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 7 Ocak 2008 #197 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Daha önce nokta koyduğunu sanan çok kişi oldu Keşke bunu bilseler
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Daha önce nokta koyduğunu sanan çok kişi oldu Keşke bunu bilseler
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 7 Ocak 2008 #198 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım AYDURAN' Alıntı: Daha önce nokta koyduğunu sanan çok kişi oldu Keşke bunu bilseler Genişletmek için tıkla ... keşkeeeeeee
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım AYDURAN' Alıntı: Daha önce nokta koyduğunu sanan çok kişi oldu Keşke bunu bilseler Genişletmek için tıkla ... keşkeeeeeee
N navaraextreme Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 5 Yer ADANA 7 Ocak 2008 #199 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım ozaman keşke bunu bilmediğimi bilseler ...
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 7 Ocak 2008 #200 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp keşke herkes bunu bilse
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp keşke herkes bunu bilse
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 7 Ocak 2008 #201 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım navaraextreme' Alıntı: ozaman keşke bunu bilmediğimi bilseler ... Genişletmek için tıkla ... Keşke bir konuya yazan arkadaş, önceki mesajları okuyupta yazsa
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım navaraextreme' Alıntı: ozaman keşke bunu bilmediğimi bilseler ... Genişletmek için tıkla ... Keşke bir konuya yazan arkadaş, önceki mesajları okuyupta yazsa
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 7 Ocak 2008 #202 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke keşkeler olmasa
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 7 Ocak 2008 #203 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke ''Keşke keşkeler olmasa'' diyen arkadaşların bir kaydını tutabilsek Kaç kişi oldu acaba
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke ''Keşke keşkeler olmasa'' diyen arkadaşların bir kaydını tutabilsek Kaç kişi oldu acaba
N navaraextreme Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 5 Yer ADANA 7 Ocak 2008 #204 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım bildiklerini söylemek değil espiriden anlamak gerek keşke tebessüm edip geçmeyi bilsek ...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım bildiklerini söylemek değil espiriden anlamak gerek keşke tebessüm edip geçmeyi bilsek ...
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 7 Ocak 2008 #205 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke Gültekin hocam kızmadan önce şu yazdığımı okusaydı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1777.msg60118#msg60118
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke Gültekin hocam kızmadan önce şu yazdığımı okusaydı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1777.msg60118#msg60118
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 7 Ocak 2008 #206 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım aaaaa sizzz o'sunuz... kemer takmayan, cesur yürek... keşke şu kemerinizi takmayı unutmasanızzzzzzz keşkeeeee...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım aaaaa sizzz o'sunuz... kemer takmayan, cesur yürek... keşke şu kemerinizi takmayı unutmasanızzzzzzz keşkeeeee...
N navaraextreme Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 5 Yer ADANA 7 Ocak 2008 #207 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Ah be abi kızmadım estafurullah ... Karşılıklı taşlaşıyoduk ...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Ah be abi kızmadım estafurullah ... Karşılıklı taşlaşıyoduk ...
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 7 Ocak 2008 #208 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Ben kaptırdım kendimi birden, hani VforVendetta ve sizde gaz verince kendimi bir anda olsa atışan aşıklar gibi gördüm ve gaza geldim
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Ben kaptırdım kendimi birden, hani VforVendetta ve sizde gaz verince kendimi bir anda olsa atışan aşıklar gibi gördüm ve gaza geldim