ben espriden anladım der, ortalığı iyice kızıştırırmışım... :-X şakaaaaa.. valla şakaaaa... kızmayın yaaaa. şurada oyun oynuyor bi iki eğleniyoz işte.. keşke oyun oynarken mızıkçılar olmasa... ayyy ben gideyim en iyisi yoksa burada beni topa tutacaklar...
Cesur yürek biraz abartılı oldu herkez alkollüyken kendini çok cesur zanneder. Boşuna dememişler alkol şişede durduğu gibi değil. Kemer takmayan a gelince doğrudur ben dürüstüm bana hayatımla ilgili ne sorarsanız çarpıtmadan cevabını veririm.
İstemeden olsada hep konuları değiştiriyoruz...Ne kadar kasarsak kasalım konu bir anda değişiveriyor Keşke Sedat hocam bu yazdıklarımızı okumasa Keşke konu değişmiş yine demese Keşke imam-cemaat örneğini vermese yine
keşke yarın pazar olsa, keşke hergün pazar olsa :-\ yok yok cumartesi olsa.. pazar günleri, pazartesi sendromu başlıyor... keşke haftanın tek gün olsa o da cumartesi olsa... keşke her gün tatil olsa... keşke emekli mi olsam ne... yok yok emekli olmak için büyük olmam lazım ben erken emekli olayım : erken emeklilik sistemi geçerli mi hala... keşke erken emekli olsam.. keşke erken emekli olmak çok kolay olsa...
keşke yarın pazar olsa, keşke hergün pazar olsa yok yok cumartesi olsa..
keşke yukardaki dua kabul olmasa : (5yıldır her cumartesi pazar çalışıyorum ve hatta az önce geldim işten )
keşke yarın pazar olsa, keşke hergün pazar olsa yok yok cumartesi olsa..
keşke yukardaki dua kabul olmasa : (5yıldır her cumartesi pazar çalışıyorum ve hatta az önce geldim işten )