sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 19 Şub 2008 #401 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke şimdi kendi evimde olsyadım :-[
Jazz is a very niiice ! Mesajlar 194 Tepkime Puanı 0 Yer /NY 19 Şub 2008 #402 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke okul ve öss hemen bitse de doğa etkinliklerine devam edebilsem .
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke okul ve öss hemen bitse de doğa etkinliklerine devam edebilsem .
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 19 Şub 2008 #403 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke öğrenci olsam (yüksekokul'da)...
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 19 Şub 2008 #404 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke satanizm diye bir kavramla minik kardeşlerimiz Tv.den dahi hiç tanışmamış olsa
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke satanizm diye bir kavramla minik kardeşlerimiz Tv.den dahi hiç tanışmamış olsa
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 19 Şub 2008 #405 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke tv'ler hep olumlu yayınlar yapsa...
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 19 Şub 2008 #406 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke eğitim sistemi model olan bir ülke olabilsek
K KAMER ERDOĞAN MAROLD dogayi ve hayvanlari cok seviyorum... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ankara Web www.hayvanlar-loveme.tr.gg www.dogadanguzelcamli.tr.gg 19 Şub 2008 #407 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke ışınlanmayı başarabilseydim...
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 19 Şub 2008 #408 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke uzay filmlerindeki teknoloji bu günden hayata geçebilse
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke uzay filmlerindeki teknoloji bu günden hayata geçebilse
K KAMER ERDOĞAN MAROLD dogayi ve hayvanlari cok seviyorum... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ankara Web www.hayvanlar-loveme.tr.gg www.dogadanguzelcamli.tr.gg 19 Şub 2008 #409 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke sevdiklerimizi her an yanımıza getirebilsek...
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 19 Şub 2008 #410 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke kağıt tüketimi konusunda cimri davranabilsek keşke fidan dikimi konusunda daha cömert olabilsek
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke kağıt tüketimi konusunda cimri davranabilsek keşke fidan dikimi konusunda daha cömert olabilsek
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 20 Şub 2008 #411 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke benden sonra,çocuklarım hep rahat etse..onların geleceğini düşünmek sıkıntısından sıyrılsam..
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke benden sonra,çocuklarım hep rahat etse..onların geleceğini düşünmek sıkıntısından sıyrılsam..
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 20 Şub 2008 #412 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke hiç endişesiz bugünü yaşayabilsek...
K KAMER ERDOĞAN MAROLD dogayi ve hayvanlari cok seviyorum... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ankara Web www.hayvanlar-loveme.tr.gg www.dogadanguzelcamli.tr.gg 20 Şub 2008 #413 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım arkadaşlar keşke keşkesiz günlere kavuşsak...
sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 20 Şub 2008 #414 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke bundan sonra hiç keşke demesem
parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 21 Şub 2008 #415 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke hep keşke desem ve finalde hep keşkeye ulaşsam ;D ;D ;D
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke hep keşke desem ve finalde hep keşkeye ulaşsam ;D ;D ;D
K KAMER ERDOĞAN MAROLD dogayi ve hayvanlari cok seviyorum... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ankara Web www.hayvanlar-loveme.tr.gg www.dogadanguzelcamli.tr.gg 21 Şub 2008 #416 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke dedikten sonra,finalde aradığın keşkenin sahibi olmak güzel...çok iyi bir yorum olmuş...keşke bende böyle bir yorum yapabilsem...fatih bey aklına sağlık...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke dedikten sonra,finalde aradığın keşkenin sahibi olmak güzel...çok iyi bir yorum olmuş...keşke bende böyle bir yorum yapabilsem...fatih bey aklına sağlık...