parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Şub 2008 #449 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke kamer hanım bana parodi değilde fatih dese hatta beyde demese bide tüm yazdıklarımı mı anlamamış yoksa bir tanesini mi anlamamış yada hangisini anlamamış belirtse bende anlaşılmaz olmaktan kurtulsam ;D
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke kamer hanım bana parodi değilde fatih dese hatta beyde demese bide tüm yazdıklarımı mı anlamamış yoksa bir tanesini mi anlamamış yada hangisini anlamamış belirtse bende anlaşılmaz olmaktan kurtulsam ;D
parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Şub 2008 #450 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke mustafa abinin keşkeleri olsa ;D
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 23 Şub 2008 #451 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke Fatih daha az çalışsa...
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 23 Şub 2008 #452 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke Fatih'i herkes benim kadar iyi anlayabilse
parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Şub 2008 #453 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke mustafa abinin keşkeleri emir olsa ;D
parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Şub 2008 #454 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke doğuşlunun beni kopardığını yandaki ifadeler anlatabilse ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D(senin kadar iyi nasıl anlarlar be hocam koptum)
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke doğuşlunun beni kopardığını yandaki ifadeler anlatabilse ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D(senin kadar iyi nasıl anlarlar be hocam koptum)
sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 23 Şub 2008 #455 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke kolumdaki yanık hemen iyileşse
parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Şub 2008 #456 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke sevdanın kolu acımasa hemen geçse hemen iyileşse
sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 23 Şub 2008 #457 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke fatihe bunun için teşekür ederken bende önce kimse yazmamış olsa
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke fatihe bunun için teşekür ederken bende önce kimse yazmamış olsa
sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 23 Şub 2008 #458 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke her keşkem böyle istediğim gibi hemen oluverse
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 23 Şub 2008 #459 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke sevda hanım kolunun iyileşebileceği en iyi yerin tabiat ananın kucağı olduğunu anlayabilse
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke sevda hanım kolunun iyileşebileceği en iyi yerin tabiat ananın kucağı olduğunu anlayabilse
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 23 Şub 2008 #460 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke Fatih arkadaşımla sanalda değilde açık havada da kopabilsek
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke Fatih arkadaşımla sanalda değilde açık havada da kopabilsek
parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Şub 2008 #461 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke sevdaya rica ederken benden önce sadece doğuşlu yazmış olsa ;D
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke sevdaya rica ederken benden önce sadece doğuşlu yazmış olsa ;D
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 23 Şub 2008 #462 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke fatih arkadaşıma keşkelerimi iletirken sevda Hn araya kaynak yapmasa
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke fatih arkadaşıma keşkelerimi iletirken sevda Hn araya kaynak yapmasa
parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Şub 2008 #463 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke bu hafta kartepede kar 4metreyken doğuşluyla kartepede kopsak olmadı hafataya ;D
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke bu hafta kartepede kar 4metreyken doğuşluyla kartepede kopsak olmadı hafataya ;D
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 23 Şub 2008 #464 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke ben fatih arkadaşımla karpenin 4 metrelik karları arasında koparken sevda Hn da bize eşlik etse
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke ben fatih arkadaşımla karpenin 4 metrelik karları arasında koparken sevda Hn da bize eşlik etse