parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Şub 2008 #465 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke ben 7de işe gitmesem uyumak zorunda olmasam muhabbet devam etse hehe ;D
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke ben 7de işe gitmesem uyumak zorunda olmasam muhabbet devam etse hehe ;D
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 23 Şub 2008 #466 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke film sektörü bu kadar acımasız olmasa
sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 23 Şub 2008 #467 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke Doguşlu bey araya kaynak yapmadıgımı bilse halbuki sadece kafasını uzatıp şuanda ben yazıyorum dese,durur beklerim
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke Doguşlu bey araya kaynak yapmadıgımı bilse halbuki sadece kafasını uzatıp şuanda ben yazıyorum dese,durur beklerim
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 23 Şub 2008 #468 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım şu anda ben yazıyorum Sevda Hn.
sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 23 Şub 2008 #469 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke herkes bu kadar hızlı olmasa,son 5 dakikadır yazdıgım mesajı göndermeye çalışıyorum ve her defasında hehe biri senden daha hızlı yazdı diye bir mesaj sırıtıyor yüzüme
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke herkes bu kadar hızlı olmasa,son 5 dakikadır yazdıgım mesajı göndermeye çalışıyorum ve her defasında hehe biri senden daha hızlı yazdı diye bir mesaj sırıtıyor yüzüme
sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 23 Şub 2008 #470 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım kekşe Doğuşlu bey mesaj göndermekle boğuşurken yazılanları ne kadar geç gördüğümü bilse,ses Ahmet bey ses sese karşı daha duyarlıyım
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım kekşe Doğuşlu bey mesaj göndermekle boğuşurken yazılanları ne kadar geç gördüğümü bilse,ses Ahmet bey ses sese karşı daha duyarlıyım
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 23 Şub 2008 #471 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke sevda hn. bu hayatta hızlı olanın kazandığını anlamış olsaydını
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke sevda hn. bu hayatta hızlı olanın kazandığını anlamış olsaydını
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 23 Şub 2008 #472 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke sevda hn'a laminör yada si bemol bir ses verebilseydim
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke sevda hn'a laminör yada si bemol bir ses verebilseydim
sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 23 Şub 2008 #473 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke her istediğin olsa doğuşlu
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 23 Şub 2008 #474 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım KEŞKE KEŞKE KEŞKE
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 23 Şub 2008 #475 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke
sevda Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 0 23 Şub 2008 #476 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke
K KAMER ERDOĞAN MAROLD dogayi ve hayvanlari cok seviyorum... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ankara Web www.hayvanlar-loveme.tr.gg www.dogadanguzelcamli.tr.gg 23 Şub 2008 #477 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke savaşlar bitse...
parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 24 Şub 2008 #478 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke 5 saat sonra tekrar işe gitmesem daha yeni geldim yahu :'(
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke 5 saat sonra tekrar işe gitmesem daha yeni geldim yahu :'(
K KAMER ERDOĞAN MAROLD dogayi ve hayvanlari cok seviyorum... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ankara Web www.hayvanlar-loveme.tr.gg www.dogadanguzelcamli.tr.gg 24 Şub 2008 #479 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım ne iş yapıyorsun fatih kardeş,valla üzüldüm haline. :'(..keşke sende istediğin saatte işine gidip gelsen benim gibi...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım ne iş yapıyorsun fatih kardeş,valla üzüldüm haline. :'(..keşke sende istediğin saatte işine gidip gelsen benim gibi...
parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 25 Şub 2008 #480 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke sinema tv sektöründe çalıştığım halde kendimi aşkalede taş kırıyo gibi hissetmesem :'(
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke sinema tv sektöründe çalıştığım halde kendimi aşkalede taş kırıyo gibi hissetmesem :'(