M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 15 Ara 2007 #129 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke kar yağışı herkesi mutlu etse...
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 15 Ara 2007 #130 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Bayram sonuna kadar benim geçtiğim güzergahlara (en azından asfalta) yağmasa çok mutlu olacağım... KEŞKE...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Bayram sonuna kadar benim geçtiğim güzergahlara (en azından asfalta) yağmasa çok mutlu olacağım... KEŞKE...
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 15 Ara 2007 #131 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke kar ve yağmurda İstanbul felç olmasa...
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 15 Ara 2007 #132 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke trafikte de felç olmasa
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 15 Ara 2007 #133 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke herkesin ev-ofis trafiği benim ki gibi olsa... (2 km)
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke herkesin ev-ofis trafiği benim ki gibi olsa... (2 km)
duman Kamp III Mesajlar 756 Tepkime Puanı 0 Yer gölcük 15 Ara 2007 #134 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım MK51' Alıntı: Keşke herkesin ev-ofis trafiği benim ki gibi olsa... (2 km) Genişletmek için tıkla ... mustafa abi kaybettin benimki 900 metre ;Dkeşke herkesinki benimki gibi 900 metre olsa
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım MK51' Alıntı: Keşke herkesin ev-ofis trafiği benim ki gibi olsa... (2 km) Genişletmek için tıkla ... mustafa abi kaybettin benimki 900 metre ;Dkeşke herkesinki benimki gibi 900 metre olsa
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 15 Ara 2007 #135 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke herkesin ev-ofis trafiği Cüneyt'in ki gibi olsa...
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #136 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke ev ofis aralığım offroad dolu olsa bastsam çıksam sürünsem keyif alarak bazen lanet ederek ama mücadeleli bir şekilde yol alsam ama trafik olmasa
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke ev ofis aralığım offroad dolu olsa bastsam çıksam sürünsem keyif alarak bazen lanet ederek ama mücadeleli bir şekilde yol alsam ama trafik olmasa
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #137 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke önümüzdeki pazartesi salı ve çarşamba kar yağsa da okullar tatil olsa, ben de işe gitmesem bir koca hafta "değmeyinnnn keyfimeeeee" yapsam
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke önümüzdeki pazartesi salı ve çarşamba kar yağsa da okullar tatil olsa, ben de işe gitmesem bir koca hafta "değmeyinnnn keyfimeeeee" yapsam
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #138 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke çocuklar doğuştan eğitim almış olsada arkadaşın bütün şikayetleri sona erse
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke çocuklar doğuştan eğitim almış olsada arkadaşın bütün şikayetleri sona erse
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #139 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşkeeeeeee neerrrrdeeeeeeeeee... o yuzden chip istiyoruz biz de zaten... keşke o chiplerin cocuklara takılanından da olsa
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşkeeeeeee neerrrrdeeeeeeeeee... o yuzden chip istiyoruz biz de zaten... keşke o chiplerin cocuklara takılanından da olsa
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #140 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım her nere gittimse dertliler ağlar... şu dünyada benden dertsiz kul yok imiş keşke herkes benim kadar dertsiz olsa
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım her nere gittimse dertliler ağlar... şu dünyada benden dertsiz kul yok imiş keşke herkes benim kadar dertsiz olsa
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #141 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke ölüm diye bşi olmasa...
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #142 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım o zaman hayat bu kadar tatlı olmazdı keşke ölene kadar yaşayabilsek istediğimiz gibi
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım o zaman hayat bu kadar tatlı olmazdı keşke ölene kadar yaşayabilsek istediğimiz gibi
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #143 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım O halde hayat acıysa ölüm yok üzülmeyeyim madem artık... keşke şu sigaram bitmemiş olsaydı, az kaldı imzaritleri içmeye başlayacağım, korkuyorum kendimden ???
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım O halde hayat acıysa ölüm yok üzülmeyeyim madem artık... keşke şu sigaram bitmemiş olsaydı, az kaldı imzaritleri içmeye başlayacağım, korkuyorum kendimden ???
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #144 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke internetten sigara göndermek mümkün olsada arkadaşı biraz daha zehirlesem
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke internetten sigara göndermek mümkün olsada arkadaşı biraz daha zehirlesem