KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu seneki off-road gezilerimizde fotoğrafçı arkadaşlarımızla dayanışma içerisinde olacağımızın sinyallerini alıyorum. Bu çok arzu ettiğimiz bir gelişme
Selamlar
Hakan bey harika bir gezi ve harika fotoraflar yakamışsınız evt hem araç kullanıpta hemde bu kareleri yakalak baya bi profesyonellik ister tebrikler size özenmedim desem yalan olur şimdi elinize sağlık paylaşım için
Ağustos böcüğü gibi yazın araçlarına yatırım yapanlar kış gezilerine çıkmaya başladı...hangi geziyi takip edeceğimizi şaşırdık...bu zevkli kareler için elinize emeğinize teşekkürler....
Merhaba oluyor aslında ama enduro ile , 2007 yılında olması için uğraşırken sizin gibi değerli bir jeep kafilesine denk gelmiştik Motorları çekmemiz içiin kornaya başınca enduroculuğumuzdan ciddi şüpeye düşmüştük .) Onlarda 3-4 arabayı çamura saplayınca olmuyor demişlerdi .))
Uğur abi senin co-pilotun benim artık ama söz bundan sonra fotoğraf makinasız binmem aracına bu haftalık böyle oldu.
Artık acemiliğimize ver abi.Aşıyı sayenizde kaptık.
katılıyorum hasan abiye geziler iki üç araçlık oluyo genelde. gezenbilirin sadece fotoğraf ve bilgi paylaşmak amaçlı olmadığını düşünüyorum aynı zamanda ortak aktivitelerin de organize edilebileceği bi grup olarak görmek isteriz
Arkadaşlar Gezenbilir toplu gezileri ile alakalı çalışmaların sonuna geldik. Madem haklı olarak merak ediyorsunuz,yönetici arkadaşlarla yaptığımız toplantı sonunda bu sene 3 gezi, 2009 takvimindede 11 genel gezi planlandı. Hemen hemen her ay 1 gezi. Ve bu gezi takvimini genele açacağız.
Herkes önceden tarihi belli olan gezileri bilecek ve durumunu ona göre ayarlamaya çalışacak.
Bu arada kendi aramızda yaptığımız keşif gezileri zaten olacak. Keşif gezileri yapan arkadaşlarımızın gezi fotoğraflarını ve yaşananları paylaşılmasını zaten canı gönülden arzu ediyoruz.
güzel gezi olmuş.... paylaşım için teşekkürler...
ben suzikilerin özellikle jimny'lerin performansını merak ettim...
nasıl buldunuz... iyi ve kötü olduğu yönler nedir...
vitara ile kıyaslayabilirmisiniz...
yanılmıyorsam gezide 3 jimny 2 vitara mevcuttu değil mi?...
şimdiden teşekkürler...