Sofular Sahil ve Çıkış Etabı (21 Eylül 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,556
Bu seneki off-road gezilerimizde fotoğrafçı arkadaşlarımızla dayanışma içerisinde olacağımızın sinyallerini alıyorum. Bu çok arzu ettiğimiz bir gelişme :smiley:

Etiketler
gezi 10 numara olmuş hakan abim ellerine sağlık fotolarda süper

ben aracımı sattım, bu kış off roadsız geçmez hakan abi senin de co pilot koltuğu boş kalmış

uğur ve mustafa abinin koltukların talibi var gibi senin aracada ben gelirim hem foto hem vinçleme itme çekme her işten anlarım abi ;D

Selamlar
Hakan bey harika bir gezi ve harika fotoraflar yakamışsınız evt hem araç kullanıpta hemde bu kareleri yakalak baya bi profesyonellik ister tebrikler size özenmedim desem yalan olur şimdi elinize sağlık paylaşım için

Offroadpassion' Alıntı:
Bu co pilotlardan fazla varsa bende alabilirmiyim :smiley:

Ha buralarda bukadar yeri uçarak geçmedim, ama benim fotoğrafım yok :smiley:
Bende bir co pilot+Fotografçı talep ediyorum , buradan yetkililere duyrulur:smiley:

Her türlü şartta hem co-pilot hem de fotografçılık yaparım. Bu pozisyona talibim ::smiley:

Ynt: Sofular Sahil ve Çıkış Etabı (21 Eylül 2008)

Ağustos böcüğü gibi yazın araçlarına yatırım yapanlar kış gezilerine çıkmaya başladı...hangi geziyi takip edeceğimizi şaşırdık...bu zevkli kareler için elinize emeğinize teşekkürler....

Yağmurlar başladı ortalık şenlendi, çok güzel güzel ve tesadüflerle dolu bir gezi olmuş. Kıskandık valla.

Arkadaşlar çamura doymuşsunuz, bu güzel kareleri bizlerle paylaşdığınız için hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Ekrem Şahin.

Offroadpassion' Alıntı:
Ali olmaz abi dedi bir daha denedi :smiley:
P1030355.png

DSC03096.jpg

Merhaba oluyor aslında ama enduro ile , 2007 yılında olması için uğraşırken sizin gibi değerli bir jeep kafilesine denk gelmiştik :smiley: Motorları çekmemiz içiin kornaya başınca enduroculuğumuzdan ciddi şüpeye düşmüştük .) Onlarda 3-4 arabayı çamura saplayınca olmuyor demişlerdi .))

DSC03105.jpg

Uğur abi senin co-pilotun benim artık ama söz bundan sonra fotoğraf makinasız binmem aracına bu haftalık böyle oldu.
Artık acemiliğimize ver abi.Aşıyı sayenizde kaptık.

Evet Levent bir daha olmasın lütfen ;) .. Sen yeterki gel Levent'cim senin co-pilotluğun 2-3 ay sürer. Kesin Vitaranı yükseltirsin :D

pancarmotorcu' Alıntı:
evet hangisini takip edecegimizi şaşırdık sagolsunlar herkeze haberdar ediyorlar**????????????????? GENEL ANLAMDA

katılıyorum hasan abiye geziler iki üç araçlık oluyo genelde. gezenbilirin sadece fotoğraf ve bilgi paylaşmak amaçlı olmadığını düşünüyorum aynı zamanda ortak aktivitelerin de organize edilebileceği bi grup olarak görmek isteriz

Arkadaşlar Gezenbilir toplu gezileri ile alakalı çalışmaların sonuna geldik. Madem haklı olarak merak ediyorsunuz,yönetici arkadaşlarla yaptığımız toplantı sonunda bu sene 3 gezi, 2009 takvimindede 11 genel gezi planlandı. Hemen hemen her ay 1 gezi. Ve bu gezi takvimini genele açacağız.

Herkes önceden tarihi belli olan gezileri bilecek ve durumunu ona göre ayarlamaya çalışacak.

Bu arada kendi aramızda yaptığımız keşif gezileri zaten olacak. Keşif gezileri yapan arkadaşlarımızın gezi fotoğraflarını ve yaşananları paylaşılmasını zaten canı gönülden arzu ediyoruz.

güzel gezi olmuş.... paylaşım için teşekkürler...
ben suzikilerin özellikle jimny'lerin performansını merak ettim...
nasıl buldunuz... iyi ve kötü olduğu yönler nedir...
vitara ile kıyaslayabilirmisiniz...
yanılmıyorsam gezide 3 jimny 2 vitara mevcuttu değil mi?...
şimdiden teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR