Soğucak Off-Road Keşif Gezisi (24 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gevis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,985

Etiketler
Ynt: 24 Kasım 2007 Soğucak Gezisi

20071124SOGUCAK090.jpg

20071124SOGUCAK081.jpg

20071124SOGUCAK079.jpg

20071124SOGUCAK063.jpg

20071124SOGUCAK068.jpg

20071124SOGUCAK062.jpg

20071124SOGUCAK064.jpg

yokluğum belli olmuş, aç kalmışsınız.... :smiley:
yada ben kısmamıyayım diye o resimleri koymadınızmı?

haftaya kar yağacak beraber çıkarız dicem ama şu saatlerde dağda olanlar var ilk önce o izlenimleri edinelim...

İndim indim..bir indim pir indim..Triger sıyırdı...Ohh rahatladım :D.Darısı başına ;).şimdi hikmet ustanın oraya çektik sabah degişecegiz..Resimler geç vakit....

Elinize,gözünüze sağlık, Günay abinin yarışlara hazırlanıyor gibi bi hali var, hadi hayırlısı....
Kar yağdı hafta sonu yukardamıyız?

walla, performans süperdi, artık kimse tutamaz. :smiley:, LR için katalog çekimleri yaptık biraz. Kar durumu nasıl, yoolar açık durumda mı, yada ulaşılabilir durumda ise, mert de istiyordu. (DEEP) pazar günü bir aktivite yapabiliriz. Ben bu sefer yanmayan sucuklardan getireceğim. :smiley:

Ahmet abi kar durumu konusunda son bilgileri cuma yada cumartesi Birden den alırız, Birden in haber kaynakları iyidir.

Sucuk konusunda benimde bi başka denemem olacak sanırım.

Selamlar.

OK , sevgili Mesut. İnşallah çıkarız. , tabii bu arada başka katılımcıları da bekleriz.
selamlar

Ben bu sayfanın yer değiştirdiğini yeni farkettim ç
Ahmet bey epey yakışıklı çıkmışım.Işığı çok iyi ayarlamışsınız fidan gibi çıkmışız.
En azından gören böyle sanacak :smiley:

Günay abi merhaba...Sedat hocamla bu konuyu buraya almaya karar verdik...Nede olsa Off-road tadı var fotoğraflarda...Çok güzel bir gezi olmuş...Görüşmek üzere...Sevgi ve saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

SON KONULAR

Geri