Soğucak'tan İnönüye Bayram Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aycancan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,944

aycancan

Kamp I
Yer
sakarya-sapanca
SOĞUCAKTAN İNÖNÜYE Bİ YAYLA GEZİSİ YAPALIM DEDİK VE ÇOKTA GÜZEL OLDU

DSC02422.jpg

DSC02415.jpg

DSC02418.jpg

DSC02425.jpg

DSC02421.jpg

Etiketler

Ynt: Soğucak'tan İnönüye Bayram Gezisi

Yer Sapanca
-Ben .: Artık bizimle çamura girersin.Arabanı biraz daha yükselt.
Aycan : Ya ne işim var.Ben arada yaylaya oda düz yoldan çıkarım sizin gibi çılgınmıyım.
Ben: Aycan görürüz bir kez gel geziye boşa anlatma.
Aycan: Hayatta arabayı çamura sokmam.
Ben: lastikleri biraz daha yüksek yap lazın olacak arazide.
Aycan : ya ne gerek var düz yollardan giderim.Ne işim var çukurda.,

Bugün : Aycan bu geziden sonra birde baktım arabayı vermiş yaptırmaya oda çamurla yol dışının tadını almış iflah olmaz.
Aycan kah kahalarla gülüyorum.
Demedimmi sana gelirsin.Çamurada çukurada girersin.

,haaaahhaaah haaahhhhhh bakalım aycan daha neler yapacak.

Kışı dört gözle bekliyorum.Karda çıkmam da diyordunda yayla yolunu yara yara çıkarsın bu hızla. :smiley:

Güzel olmuş o sabah havalalanından müsafirlerimi almak zorunda olduğum için gelemedim.

Neyse jeep bitsin çok gezeriz aycansenin o düzyollarında .:smiley:

O YOLLARDAN GEÇTİKTEN SONRA DÜZ YOL SARMAZ ARTIK BENİ YOLDAN ÇIKMAK LAZIM VEDE HER BÖLGEDEN Bİ REHBER DOSTLUKLAR LAZIM

süper bayram keşif gezisi idi Böyle keşif gezileri insana ayrı heyecan veriyor.herkese ayrı ayrı teşekkürler

VALLAHA ARKADAŞLAR HERKEZİ BEKLERİZ BU BAYRAMDA GÜZEL BİR GEZİ DÜŞÜNÜYORUZ SAPANCA GRUBU OLARAK VE BU BAYRAM DAHADA ZEVKLİ OLACAĞA BENZİYOR HERKEZ DAVETLİDİR BİZE BU NUMARADAN HERKEZ ULAŞABİLİR 0 532 26590 60

Önümüzdeki bayram (KURBAN BAYRAMI) 9 gün tatil süresi gezmekle ne tatil biter nede yer inşallah.

VALLAHA DEVAMI YOK ÇÜNKÜ ÇOK YOL YAPTIK HERKEZ YORULMUŞTU KİMSENİN AKLINADA O YERLERDE RESİM ÇEKMEK FELAN GELMEDİ AÇIKÇASI AMA AKŞAM YİNE YAYLAYA ÇIKTIK ÇOK GÜZEL ETAPLAR OLUŞMUŞ YOLLARDA DEVAMI BU BAYRAM GEZİMİZDE OLACAK İYİŞALLAH

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Geri