Ne yapmalıymışız sinan abi gibi kahveyi üffffff yaparak içmelğmişiz ;D ;D ;Dbircanefe' Alıntı:
siz galiba maskeli beşler oluyorsunuz ekip olarak ya ben ya ben 6 cıya yer açın unutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiii.hakan5408' Alıntı:Ne yapmalıymışız sinan abi gibi kahveyi üffffff yaparak içmelğmişiz ;D ;D ;D
keşke sende olsaydın kardeşim hem bizim hemde sakaryanın çamurunun gözleri seni aradıBaran 54' Alıntı:ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biri şu deli sakaryalıları durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunçamur bırakmıyorlar memlekette.![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bu efe manyakmış ha ruhunda çamur yatıyor belli..hayda rinna rina rinna rinanayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy efe havası .
Ayıp ediyon adaş gelirken maskekeni unutma ;D ;D ;DBaran 54' Alıntı:siz galiba maskeli beşler oluyorsunuz ekip olarak ya ben ya ben 6 cıya yer açın unutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiii.![]()
;D
![]()
;D
hop bundan sonrakinde nasipse bircan hanım efenin peşini bırakmamaya çalışıcaz gibi görünüyor o ne su geçişi oyle manyak resimler. e atı alışsın silahta var daha ne olsun.bircanefe' Alıntı:keşke sende olsaydın kardeşim hem bizim hemde sakaryanın çamurunun gözleri seni aradı![]()
ya adaş ben maskemi hiç çıkarmadım ki gorsen gerçek yuzumu bret pitt gibiyim ya . ;D ;D ;D ;Dhakan5408' Alıntı:Ayıp ediyon adaş gelirken maskekeni unutma ;D ;D ;D
adaşım meşaleyi ablalara verdik hadi hayırlısı taşısınlar onlarada yakışırBaran 54' Alıntı:hop bundan sonrakinde nasipse bircan hanım efenin peşini bırakmamaya çalışıcaz gibi görünüyor o ne su geçişi oyle manyak resimler. e atı alışsın silahta var daha ne olsun.![]()
![]()
![]()
çamururumu kalmış bircan hanım efeyle şhow yapmışsınız okadar çamur maden ocaklarında bile yok . ya sizin araba iş makinası gibi olmuş sanki paletli. gitmediği yer yok yahu. ;D ;Dbircanefe' Alıntı:at silah tamamdageriye çamur kalıyor
![]()