Solo Kamp Mersin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tanersarp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,724

tanersarp

S R P A
Yer
Mersin
Merhaba;

Kimileri kamp için arkadaş eş dost arar. Bende ailemle çok sayıda kamp yaptım ancak en sevdiğim solo kamptır. Başka bir bireyin sorumluluğunu üstlenmeden sadece kendim ve doğa. Bu son gittiğim nokta mersin çamlıyayladan 7,5 saat yürüyerek cehennem deresi kuzeyine denk gelen dere kollarından bir tanesi. Çadırsız ve 40 lt çantayla rahatça 2 günü doyasıya geçirdim diyebilirim. Sadece 1,5 litre su alarak çıktığım bu yolda keyifli bir 48 saat geçirmenin, doğayla mücadele etmenin ve sessizliğin tadına vardım.
Herkese iyi kamplar dilerim.

WhatsApp Image 2019-06-17 at 11.56.59.jpeg

WhatsApp Image 2019-06-17 at 11.56.58(1).jpeg

WhatsApp Image 2019-06-17 at 11.56.58.jpeg

WhatsApp Image 2019-06-17 at 11.56.57.jpeg

WhatsApp Image 2019-06-17 at 11.56.56(1).jpeg

WhatsApp Image 2019-06-17 at 11.56.56.jpeg

Etiketler

bıçak ve alet koleksiyonunuza bayıldım. belli ki deneyimlisiniz. belki de sizde vardır ama bence en hafifinden bir çadır konforunuza katkı yapardı, bir de uydu takip ve imdat isteme cihazı kanımca solo kamplarda yanınızda mutlaka olmalı. delorme (garmin) inreach ya da spot cihazlarından birisi olabilir.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

bıçak ve alet koleksiyonunuza bayıldım. belli ki deneyimlisiniz. belki de sizde vardır ama bence en hafifinden bir çadır konforunuza katkı yapardı, bir de uydu takip ve imdat isteme cihazı kanımca solo kamplarda yanınızda mutlaka olmalı. delorme (garmin) inreach ya da spot cihazlarından birisi olabilir.

Sent from my MI 6 using Tapatalk
Merhaba; evet 2+1 kişilik bir çadırım var. ancak bazen kendime küçük barınaklar yapıp tek geceyi ateş başında geçiriyorum. Uydu takip ekipmanım yok ama düşünüyorum ileriye dönük olarak. teşekkür ederim beğeni için. sağlıcakla kalın. iyi kamplar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR