drares' Alıntı:Bir insan bu kadar mı yetenekli olur? Özdal vallahi nazarım değecek diye korkuyorum,bu kareler gerçekten harika...
Vfor sen de üzülme, bence yayınladığın bir çok fotoğrafla ustalık belgesini çoktan aldın...
Hakan sen ki off road gurubunun vaz geçilmez co-pilotu,deneyimli fotosusun ,her kareni imrenerek seyrediyorum..
Tez mertek,enerjine hayranım,hem soluklanmadan dağ tepe dolanıyor, hem de bize eşsiz kareler yetiştiriyorsun...
Neriman sen de benim gibi bu işin emekleme dönemindesin ama olsun,zamanla biz de büyüyüp koşacağız. Üstelik sizde off road ruhu yaşadıkça daha çok malzemeler bulur, kareler,bizi de hayran bırakırsınız...
Son sözlerim sürgündeki Birden'e, modern Halikarnas Balıkçısı olarak Bodrum'dan bile muhteşem kareler yakalayıp bizlere yetiştirdin.İnsanın sürgüne gidesi geliyor...
drares' Alıntı:Bir insan bu kadar mı yetenekli olur? Özdal vallahi nazarım değecek diye korkuyorum,bu kareler gerçekten harika...
Vfor sen de üzülme, bence yayınladığın bir çok fotoğrafla ustalık belgesini çoktan aldın...
Hakan sen ki off road gurubunun vaz geçilmez co-pilotu,deneyimli fotosusun ,her kareni imrenerek seyrediyorum..
Tez mertek,enerjine hayranım,hem soluklanmadan dağ tepe dolanıyor, hem de bize eşsiz kareler yetiştiriyorsun...Neriman sen de benim gibi bu işin emekleme dönemindesin ama olsun,zamanla biz de büyüyüp koşacağız. Üstelik sizde off road ruhu yaşadıkça daha çok malzemeler bulur, kareler,bizi de hayran bırakırsınız...
Son sözlerim sürgündeki Birden'e, modern Halikarnas Balıkçısı olarak Bodrum'dan bile muhteşem kareler yakalayıp bizlere yetiştirdin.İnsanın sürgüne gidesi geliyor...