Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ykp81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,619

ykp81

bize heryer arazi..
evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu istediğim araca kavuştum. aracı sitemizin üyelerinden murat bey'den aldım. antalyadan kamyona yükleyip düzceye getirdik. 1975 model 4.2 motor 3 ileri şanzumana sahip elektronik ateşleme önler disk fren vehidrolik direksiyon var. artık vinç ön arazi tamponu u bolt lpg gibi şeyler için yardımlarınızı bekliyorum. yavaş yavaş tabi :smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSCF3050a.jpg

DSCF3051a.jpg

DSCF3052a.jpg

Etiketler
Ynt: Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım

Aracınız, pardon canavarınız :smiley: süpermiş. Düzceyi dümdüz edersiniz bu jeep'le. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

hayırlı olsun gule gule camurlayın sıtemızden murat beyın aracı gercekten cok guzel bır arac aldınız emek harcandıgı bellı hayırlı olsun

saolun arkadaşlar. hepinize çok teşekkürler.

ön arka dana 44 wogenner dif. olan bir araç kupası temiz hardtop sac kapı ve motoru çok güzel bir araç aldınız...Hayırlıolsun...Aile içinde kaldı araç...Meraklısının almasıda sevindirdi beni...Güle güle kullanın ALLAH kazadan beladan korusun.. ;)

Bu arada offroad yapılacak ise standart halinde 3-4 adım önde başladınız.. Kırılması zor bir CJ-7.. ;)

hasanfb' Alıntı:
ön arka dana 44 wogenner dif. olan bir araç kupası temiz hardtop sac kapı ve motoru çok güzel bir araç aldınız...Hayırlıolsun...Aile içinde kaldı araç...Meraklısının almasıda sevindirdi beni...Güle güle kullanın ALLAH kazadan beladan korusun.. ;)

Bu arada offroad yapılacak ise standart halinde 3-4 adım önde başladınız.. Kırılması zor bir CJ-7.. ;)
saolun hasan bey teşekkürler. murat beyle kulaklarınızı çınlatmıştık ;)

hayırlı olsun aracınız arkadaşlarıma çok tavsiye ettiğim bi araç tı. güle güle kullanın bildiğim kadarıyla çok emek harcanmış bi araç.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46746.msg532519#new

sn jeep kulanıcıları konuya dikkat etmeyi de unutmayalım.

hayırlı olsun çok güzel bir araç güzel fotolar videolar bekleriz artık..

birisinin cj aldığını öğrendiğimde iyi diyorum , birisi daha hidayete erdi, doğruyu buldu.

umarım güzel günlerde keyifle kullanırsınız, hayırlı uğurlu olsun.

evet benimd e beğendiğim araçlardandı antalyaya gidebilsem bakacaktım güle güle kullanın düzcede ak fındığın sahibi akif ak arkadaşımızada bir cj yapmıştık böyle düzcede boluda baya cj oldu sanırım yolum düşerse yakından bakmak isterim allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın

teşekkürler hepinize.. doğruyu bulduk sonunda evet :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR