KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Sonunda bende DEFENDER sahibiyim. Mutluyum, Gururluyum
hayırlı olsun aracınız, güle güle kullanın.
kaça aldığınızı ve aracın kabaca motor, aksamlar ve iç durumu hakkında bilgi rica etsem çok mu şey istemiş olurum
teşekkür ederim. 14000 TL'ye aldım. motor, şanzuman iyi durumda. Alt takımların bi elden geçmesi lazım. birde iç aksamın elden geçmesi lazım. Tabi bir başladımı bunuda değiştirmeliyim demeye arkası gelmez onun ama ne yapalım sevdalıyız bi kere bu araca ;D ;D
Selamlar
En sonunda ihalelerdi, takipti yok kirikaleydi askeriyeydi cok yorulmustunuz. Sonunda aldiginiza sizin kadar cok sevindim.Hayirlisiyle gule gule kullanin cok güzel bir arac yapacaginiz degisiklikleride bizimle paylasirsaniz seviniriz selamlar kolay gelsin
Yeni defender ınız hayırlı olsun.Araç çok hoş duruyor.Fiyat olarak bence gayet makul almışsınız.Bende bu sıralar defender mı,jeep mi almalıyım diye düşünüyordum.Hala düşünüyorum.Ama bu fiyata bana böyle bir araç denk gelse sanırım çok düşünmezdim.Tekrar hayırlı olsun.
yunusure' Alıntı:
Yeni defender ınız hayırlı olsun.Araç çok hoş duruyor.Fiyat olarak bence gayet makul almışsınız.Bende bu sıralar defender mı,jeep mi almalıyım diye düşünüyordum.Hala düşünüyorum.Ama bu fiyata bana böyle bir araç denk gelse sanırım çok düşünmezdim.Tekrar hayırlı olsun.