Sonunda bende DEFENDER sahibiyim. Mutluyum, Gururluyum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,242

ali fatih

Kamp II
Yer
istanbul
Arkadaşlar
Sonunda bende defender aldım. biraz masrafı var ama olsun. bende bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.

fotoğraf.jpg

foto03.jpeg

foto02.jpg

Etiketler
Ynt: Sonunda bende DEFENDER sahibiyim. Mutluyum, Gururluyum

hayırlı olsun aracınız, güle güle kullanın.
kaça aldığınızı ve aracın kabaca motor, aksamlar ve iç durumu hakkında bilgi rica etsem çok mu şey istemiş olurum:smiley:

teşekkür ederim. 14000 TL'ye aldım. motor, şanzuman iyi durumda. Alt takımların bi elden geçmesi lazım. birde iç aksamın elden geçmesi lazım. Tabi bir başladımı bunuda değiştirmeliyim demeye arkası gelmez onun ama ne yapalım sevdalıyız bi kere bu araca :smiley: ;D ;D

Selamlar

En sonunda ihalelerdi, takipti yok kirikaleydi askeriyeydi cok yorulmustunuz. Sonunda aldiginiza sizin kadar cok sevindim.Hayirlisiyle gule gule kullanin cok güzel bir arac yapacaginiz degisiklikleride bizimle paylasirsaniz seviniriz selamlar kolay gelsin

Ceyhun

Güle güle kullanın hayırlı olsun

Değişikliklerin takibindeyim

Hayırlı ugurlu olsun, güle güle kullanın :smiley:)

teşekkür ederim...
her türü değişikliği buradan paylaşacağm hiç merak etmeyin. ;D ;D ;D

Yeni defender ınız hayırlı olsun.Araç çok hoş duruyor.Fiyat olarak bence gayet makul almışsınız.Bende bu sıralar defender mı,jeep mi almalıyım diye düşünüyordum.Hala düşünüyorum.Ama bu fiyata bana böyle bir araç denk gelse sanırım çok düşünmezdim.Tekrar hayırlı olsun.

yunusure' Alıntı:
Yeni defender ınız hayırlı olsun.Araç çok hoş duruyor.Fiyat olarak bence gayet makul almışsınız.Bende bu sıralar defender mı,jeep mi almalıyım diye düşünüyordum.Hala düşünüyorum.Ama bu fiyata bana böyle bir araç denk gelse sanırım çok düşünmezdim.Tekrar hayırlı olsun.

Bende çok düşünmedim zaten ;D ;D

Gözüm kalmadı ;D.Tekrar mutlu geziler dilerim. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri