Sonunda Defender.... Artık benim de var :D

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahadbx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,026

tahadbx

Wild As It Can Be
Yer
Samsun
Artık benim de bir Defender'ım var. 2.5 benzinli-tüplü
[imgzoom]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/383200_10150497415152417_543027416_8821545_287957768_n.jpg[/imgzoom]

Etiketler

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var

takipteyiz daha çok resim isteriz

hayırlı uğurlu olsun. Allah bizede nasip etsin

teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin

hayırlı ugurlu olsun. kac model kaca geldı bi kac foto daha deneyımleriniz görüşleriniz neler.

Teşekkür ederim tekrar. Arkadaşlar 2,5 benzinli-tüplü. Çok şükür hararet, çalışmama, gibi bir sorunla karşılaşmadım. Arka difransiyel yağ kapağı sanırım sorun var. Biraz yağ akıtmış oradan. En yakın zamanda baktıracağım. Yakıt olarak 0,5-0,6 tl/km yakıyor diye tahmini kaba bir hesap yaptım. Ama son gaz basarak şehir dışı yolda. Gaz ayarı yaptırmamı tavsiye etti satan arkadaş. Yağmur altında sürülmüş tarlada falan kilite falan gerek kalmadan gidiyor canavar. İç döşemesi biraz eski. İlk olarak onunla ilgilenmek lazım. Bir de sinyal çalışmıyor neden olabilir acaba? Sigortadan değil baktık. Elektrikçiyi de ziyaret etmek lazım. İşi çok

1993 model. Modeli yazmayı unutmuşum 110 km/h basıyo hafif rampa aşağı ama çok kafa ütülüyor o hızla. 60-70 çok güzel gidiyor. Süper bir şey icat makina

tahadbx' Alıntı:
Arka difransiyel yağ kapağı sanırım sorun var. Biraz yağ akıtmış oradan. En yakın zamanda baktıracağım.

Digerleri tamam ama Defender icin bu bir sorun degil, normal bir durum. Birakin oyle kalsin, damlatmiyorsa bitmis demektir, yag eklersiniz

Arka difransiyel yağ kapağı sanırım sorun var. Biraz yağ akıtmış oradan.
tahadbx' Alıntı:
Hayırlı olsun kaza bela gelmeden kullanırsın inşallah.

Birde unutmadan ""Altında yağ olmayan ingilizin içinde de yağ yoktur""
altında yağ varsa telaş etme.

geçmiş olsun )) biraz sanayıyı ziyaret edın bıraz parca alın hıcbıseyınız kalmaz )

Hayırlı olsun. allah bizede nasip etsin