Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan voyvoda4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,212
Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Bende series var
o yollarda bana neler yapar allah bilir
uşaktan 520 km tık demeden geldi arazide 10 km gitti kayış kopardı. Ama bi balkan turu yapmak hayalim var

Etiketler

O halde bu fotoğraf Size gelsin sezgin hocam, siz sadece yönü bilin Series ya da defender ölüsü bile gider

Azcik tamirinden anlasam keşke
ama o günlerde gelecek

Zamanla oluyor bende çok bilgili değildim ilk aldığımda ampul değiştirmek dışında çok el işi bilgim yoktu Sezgin bey, şimdi arabanın arkasında ufak bir atölye taşıyorum ve direksiyon kayışı değiştirmeden, tatilde de yapmak zorunda kaldığım gibi benzin/lpg yi ayırıp tekrar bağlamaya kadar ufak ufak öğrenmeye başlıyorum, defender en iyi hoca se se si si

bende öyle başlamıştım

tebrikler bende yapmak istiyorum böyle bir gezi özendimmm çok güzel

voyvoda4' Alıntı:
O halde bu fotoğraf Size gelsin sezgin hocam, siz sadece yönü bilin Series ya da defender ölüsü bile gider

her detayıyla çok güzel foto.doğa süper,series de çok genç-dinamik çıkmış

ozo' Alıntı:
tebrikler bende yapmak istiyorum böyle bir gezi özendimmm çok güzel

Saolun darısı sizin ve Nazo'nun başına diyelim, iyi günlerde kullanın sizde Serieslerin çoğaldığını görmek güzel, gerçi siz daha rahat bitirirsiniz gezimiz umarım, daha yeni toparladım ben Son geminin etkilerini en son selektör kolunu kırmızı, Lucas ile değiştirdim şu anda gerek yürür de gerek motorda hiç bir sıkıntısı kalmadı bir sonraki gezi için kaşınmaya başladım bende

Kırmışım olacaktı kırmızı olmuş

)teşekkürler,her hafta ilgi alaka göstermek lazım kendilerine ki onarda yolda yüzümüzü güldürsün bayramda planınız varmı ben mersin Antalya arası yada karadeniz düşünüyorum ama netleştiremedim bitürlü kararsızlıktanda bişi yapamıycam korkusu sardı.sizin yaptığınız süper.güzergah karadeniz-Gürcistan yada balkanlar olabilir ama onlara daha var organize gitmek gerek.

voyvoda4' Alıntı:
Kırmışım olacaktı kırmızı olmuş
bende kırmızı kolu hayal etmeye çalışmıştım da olmadı

Bende en son gemi hangisi onu anlamaya çalışıyorum

Alkım usta en son Defender a biniyordu çünkü

Gemimi ahaha Evet anlaşıldı telefon ile yazılan mesajları iyi kontrol etmek gerek, sonra sarhoş muamelesi görmeye başlıyoruz, ama hakkını vermek gerek gemi gibi araç gerçekten Emre bey,
Sayın Ozo Bayramda maalesef görevli olarak çalışıyorum Vandayım şu anda, defender sahiplerine hergün bayram ne de olsa

İleride belki Tdi motora geçerim Emre bey, ama şehir içinde ve uzun yolda düz dizelin sesi bunaltabiliyor, Hayalperest cazgır bir hatun değil neyse ki

voyvoda4' Alıntı:
İleride belki Tdi motora geçerim Emre bey, ama şehir içinde ve uzun yolda düz dizelin sesi bunaltabiliyor, Hayalperest cazgır bir hatun değil neyse ki
izolasyon yaptirmayi dusundunuz mu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk