Sonunda Temiz Bir FJ 40 Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defendererol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,103

defendererol

Ana Kamp
Yer
MARMARİS
Telsiz Çağrı Kodu
TA7V
EVET. DAHA ÖNCE DE SİTENİZDE FJ 40 ARIYORUM YAZIMDAN BENİ HATIRLARSINIZ.. ÇOK ÇOK TEMİZ BİR FJ 40IM OLDU.. KOLTUKLARI OTURULMAMIŞ KADAR TEMİZ; TABAN DÖŞEMELERİ EKSİKSİZ VE ÜSTÜNE BASILMAMIŞ KADAR YENİ..
ARABA İLE İLGİLİ CİDDİ PARÇA SIKINTISI ÇEKİYORUM.. BİR KISMINI TRABZON TOYOTA DAN ALDIM.. ÇOĞUNLUKLA JAPONYA DAN SİPARİŞ VERDİM.. BİR KISMINI KENDİ İMKANLARIMLA GETİRTİYORUM.
http://www.coolcruisers.com/ VE http://specteroffroad.com/ GİBİ SİTELERDEN PARÇA TEMİN ETMEYE ÇALIŞIYORUM.. SİZİNDE BİLDİĞİNİZ PARÇA TEMİN EDECEĞİM ADRESLER VAR MI?
ELİNDE KULLANILMAMŞ FJ 40 PARÇASI OLAN ARKADAŞLAR ELLERİNDEN ÇIKARMAK İSTEDİĞİ PARÇALAR OLURSA BENİ ARIYABİLİRLER...

TÜM PARÇALARI TEMİN ETTİKTEN SONRA ARABAYI BOYA YA SOKACAĞIM

HERKESE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER

P1020787.jpg

P1020799.jpg

P1020789.jpg

Etiketler

Ynt: Sonunda Temiz Bir FJ 40 Aldım

Erol bey arabanız müthiş temiz görünüyor, Kazasız, belasız iyi günlerde kullanın.

Bu arada bende yeni üyeyim. Kocaeli'den İrfan ACAR. Yaşım 42 1993 model 4 Runner'ım var. İnşallah paylaşımlarım da olacak. Herkese selamlar.

Aracınız hayırlı olsun.
Mesajlarınızı tüm forumda küçük harf ile yazabilirseniz daha kolay okunacaktır.
Selamlar..

Hayırlı olsun. Tekerine taş değmesin. Hehehehe (Çamurlarda debelenmek varken )

hayırlı olsun abi. araç gayet güzel duruyor ve sıfır gibi sanki.

ama parça sorunu olan aracı almak ne kadar mantıklı acaba ?

Erol Bey,

Çok orjinal bir araç güle güle kullanın.

Land Cruiser 'in hiçbir parça sıkıntısı olmadığı gibi, ihtiyaç olan parçalar da engeç 1 ay içinde elinize geçiyor.

16 yıldır Niva,Terrano,Discovery,Feroza,Silverado gibi araçlarım oldu. İçlerinde en çok km yapmış olan ve
yorgun görünen Land Cruiser' lerim olmasına rağmen hiçbirinde bu kadar sorunsuz ve zevkli sürüş yaşamadım.

Bu araç 30.000 $ ' a el değiştirmişti daha önce...

1984 model diye hatırlıyorum. Fiyatından da zaten ne kadar orjinal olduğu anlaşılıyor.

Erol Bey' in araçlarını inceleyince ne kadar titiz olduğunu anladım ve kendisine araç
önermeye cesaret edemedim açıkçası.

Şu anda piyasadaki en iyi araçlardan birini almışsınız. Rafine bir zevkiniz olduğunu gördüm,
mutlaka iyi bir proje çıkacaktır ortaya.

Tekrar hayırlı olsun yeni oyuncağınız...

Hayırlı olsun Erol Bey; birgün herkez TOYOTA sahibi olacak derken,böyle güzel araçları görünce iyiki demişim diyorum.Maşallah, bakalım ilerde ortaya nasıl bir araç çıkacak meraklabekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR