Sorento ve Arazi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eemree Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,524
Ynt: Sorento ve Arazi

Vay Yüksel eski anıları canlandırdın..Jeepimin Off-road antremanları yaptığı dönem :D
Lada sı olanlar kızmasın ama arkadaki Lada 3-5 denemeden sonra çıkamayıp, araçta bir problemden dolayı vazgeçmişti....Herhalde gevşek zeminde hafif kaldığından dolayı olabilir ..

Daha sonra aynı yeri yoğun çamurda da çıkmıştır..

Etiketler

Uğur Abi'nin arabasında kaç tane Quadradrive'a bağlı LSD kilit var Traction Control dışında?
Videoda'ki Wrangler standart, belki de kilitsiz. Belki 2.5 motorlu olabilir ya da sürücü yeterli devri yükleyemedi. Bu tür dik çıkışlar üzerine Amerika'da yapılan bir yarışmada Samurai tabanlı bir araç ya birinci ya da ikinci olmuştu yani ağırlık her arazi şartında dezavantaj diyorum naçizane.
Son kısımda Amerika fiyatları üzerinden 5.000 dolar harcayınca bu araç Trail Rated olabilir diyor ama standart Wrangler bu kadar diyor.
Sorento ise yüksek tork ile kaptırıp çıktı.

Seni mi kırıcam Abicim. :smiley:
Bir kere araziye çıkabildik beraber, muhabbeti özledim. Haberleşelim.

BolbuzJack' Alıntı:
Video komik geldiği için koymuştum, hatta bende çekicem bir tane bak XJ çıkamadı, Fiesta Fusion nasıl tırmandı tadında bir video ;D
BolbuzJack' Alıntı:
Video komik geldiği için koymuştum, hatta bende çekicem bir tane bak XJ çıkamadı, Fiesta Fusion nasıl tırmandı tadında bir video ;D

aga bir gün deneyelim çekelim videoya :smiley: ben bu videoları izledikçe aracıma daha çok güveniyorum ya :smiley:)

2 yıl Sorento kullandım daha önce, çok ağır araziye girmedim ama beklenenden daha iyi bir performansı olduğunu söyleyebilirim (30-40 cm karda hiç zorlanmadan yol aldığımı hatırlıyorum).

acaglar' Alıntı:
aga bir gün deneyelim çekelim videoya :smiley: ben bu videoları izledikçe aracıma daha çok güveniyorum ya :smiley:)

Aytuğ arkadaşımız Sorento'yu denedi bir gün; Sorento sayesinde Discovery 2 V8 sahibi şimdi ;D

Evet en sevindiğim kısım biz Fatih'le gaz bitti falan diye konuşurken telsizden ben çeyrek depo bile mazot yakmadım diyen moral bozucu sesini duymicaz
icon_mrgreen.gif
Maşallah az yakıyormuş V8
icon_eek.gif
aramıza hoş geldin
icon_biggrin.gif

Eh artık Sorento'yu avatardan kaldırıp Disco'yu koyarsın yerine. Bırakalım Sorento gerçek amacı için markete ya da işe gidip gelmeye kullanılsın
icon_twisted.gif

BolbuzJack' Alıntı:
Evet en sevindiğim kısım biz Fatih'le gaz bitti falan diye konuşurken telsizden ben çeyrek depo bile mazot yakmadım diyen moral bozucu sesini duymicaz
icon_mrgreen.gif
Maşallah az yakıyormuş V8
icon_eek.gif
aramıza hoş geldin
icon_biggrin.gif

Eh artık Sorento'yu avatardan kaldırıp Disco'yu koyarsın yerine. Bırakalım Sorento gerçek amacı için markete ya da işe gidip gelmeye kullanılsın
icon_twisted.gif

ya sorma v8 i 2-3 gün benzınde kullandım hesabıma göre 800 kuruş yaktı ... ahhh sorento ahhh :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler