Spil Dağı ve Çevresi Gezimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,740
Ynt: Spil Dağı ve Çevresi Gezimiz...

gercekten harıka bır gezı olmus ..boyle doga tutkunları ve gezmeyı ..of-road seven abılerımızı gordgumde .emeklerımızn bosuna gıtmedgını gormek bızı sevındırıyo ..eskıden mıllet kahvane köşelerınde pazar gunu okey oynarken şimdi bu duzenı bıraz daha bozduk.. mıllet şimdi hafta sonu gelsede yaylara cıksak dıye beklıyor.. ama tek sıkıntımız.. ege bolgesınde bu işlere gonul veren kısılerın bır bırınden haberdar olamaması..İLETİŞİM sıkıntısı var ..bu konu uzerınde durulup bu sorunu çözdugumuzde..ınanıyorumkı her ılde tanıdıklarımız ve her konuda bızlere yardımıcı olabılcek bır cok yardım sever kısılerın olabılcegını dusunuyorum.. sızllerınde yorumlarınız beklıyorum. ben aydından ..yolunuz duserse bu taraflara ..çay içmeye beklerız..ulasmak ıstersenız ..forumdan msj atabılırsnınz..

Etiketler

sıkıntı iletisimsizlik degil aslinda, iletisimin farkli kanallardan olmasinda. burasi gezenbilir doga sporlari ve off-road dernegi... dolayisi ile bu tur gezilerin ve organizasyonlarin bu cati altinda organize edilip paylasilmasi gerekir. facebook gibi ya da daha farkli kanallarda organize edilip sonra fotolari burada paylasilirsa, hepimizin haberi gezi bittikten sonra olur. boylece her grup kendi kucuk gruplari ile 4-5 arac gezi duzenler ve kopuk kopuk geziler olur... gezenbilir zaten bu is icin kurulmus bir site. bu paylasimlar yapilip bu tarz hobilere yasam tarzlarina gonul veren insanlari bir araya getirebilmek icin kurulmustur. bizlerin de bu ortak payda da birlesebilmesi ve herkesle bu etkinlikleri paylasabilmesi icin paylasimlari gezenbilir altinda yapmamizda fayda var diye dusunuyorum... tabiki herkes istedigi kisilerle istedigi zaman gezi yapmak da ozgurdur, ancak paylasimlar gezenbilir altinda basliklarla olunca sanki izmir grubu ayrik gibi birbirinden habersiz gibi gorunuyor, benim asil onem verdigim nokta burasi...

Merhaba Arkadaşlar,

Güzel bir etkinlik olmuş. Pazar gününü ve güzel havayı kaçırmadan Spil Dağının orman yollarında ve göllerinde (At alanı yakınında bir iki adet daha vardı) çok güzel bir etkinlik yapmışsınız.

Paylaşımlar için teşekkürler.
Büyük ihtimalle spontane oluşmuş bir etkinlikti herhalde.

Spil dağına gezmeye gideceğinizi yazıp Etkinlikler sayfasında paylaşsanız belki çok daha fazla katılım olurdu. Fotoğraflara ve hikayeye bakılırsa bu gezi keşif gezisi olmuş.

Bir sonraki etkinlik için Gezenbilir Etkinlikler sayfası herkesin kullanımına açıktır.
Zorlu bir parkur olmadığında çoluk çocuk hem gezilir hem piknik yapılır.

Hoş bu hafta sonu Spil Atalanı epey aktivite ile dolup taşacak.
:smiley:

Serkan ve Murat bey merhabalar. Haklısınız bu tip etkinliklerden formdaki arkadaşlarında haberdar edilirse daha hoş olurdu. Bizim bu gezimiz biraz geç verilmiş alelacele bir karar olduğundan paylaşmaya zaman olmadığı düşüncesindeyim. Selam ve saygılarımla...

Merhaba arkadaşlar,
Ben İzmir ve Manisa çevresini (şehirle işimiz olmazdı şehir merkezleri hariç) çok iyi gezenlerdenim, daha önceki yerleri tekrar görmek eski bir dosta rastlamak gibi.
Rahmetli eniştemi Hasan arkadaşımız tanır onunla birlikte o dağlarda az gezmedik.O dağlarda 16 tarihli çok ses bıraktık.
Şimdi asla aklıma öyle birşey gelmez.

manisa dağlarında güzel bir gezi olmuş.
konuyu görünce üzülmedim desem yalan olur; arkadaşlar bu tür gezilerden bizim nasıl haberimiz olur.
paylaşıldığı konu yada topik neresi?
manisa izmir civarındaki gezilere katılmak isterim.
saygılar.

Takvim ve Etkinlikler sayfalarımızı takip etmelisiniz Rüstem bey.

Ayrıca Gezenbilir İzmir ve Manisa grubuna kaydınızı yapsanız formata uygun.
5 Haziran Pazar günü 4 araç ile Salihli Sart'ta idik. Kaplıcaların çevresinde ki orman yollarında ve dere yataklarında bol sulu ve kumlu etkinlikler yapmıştık.

link verebilirmisiniz.
Manisa da bu konularda kimse yok galiba ,
izmir gurubuna salça olmam lazım:smiley:

İzmir ve Manisa guruplarına tanışma bölümünde gerekli bilgileirmi vermiştim.
kayıt için başka bir topik yada bölüm varsa onunda linkini verirmisiniz.

teşekkürler

5 haziran gezimiz için İzmir grubunda ki arkadaşların çoğuna özel mesaj atmıştım ama.
:(

Takvim sayfasını incelemelisinizi hafta ortasında.

Yürüyüş ve Kamp grubumuz Bozdağ Gölcük'te kampta ama sizlere uygun parkurları Levent ve Mustafa ağabey biliyor.

Yine de pazar günü öğleden sonra bekleriz sizleri.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR