olcaytogezer
Zirve
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)
http://s822.photobucket.com/albums/zz143/guldengezer/?action=view¤t=CIMG4351-1.flv

sağol Murat, 3 hafta kadar geç oldu ama idare edin artık.. ;Ddamast' Alıntı:Merhaba olcay bey
benim ilk metredeki batma videosu harika.![]()
olcaytogezer' Alıntı:birşey değil,
Arkadaşlar, biraz sonra birkaç video yükleyeceğim......
Video yükleme işini yeni çözdüğüm için biraz geç geldi....14 Şubat Kemerburgaz gezisine ait bazı görüntüler....
Bu gezide de hemen hemen aynı yerlerde dolaştığımız için , mevki ve çamuru aynı diye bu başlığa yüklüyorum şimdilik...birde tabi ki Derya bey'in Defander'i aynı...Antalya'da olmasından dolayı bu hafta aramızda olamayan Adnan Bey'de Yeşil Ördek'le şovda....Ama Suat bey Kutup Ayısı ile yokluğunu aratmadı... ;D ;D ;D
ucuz yırttığın gün caaanımmm, hanımına ve Kürşad'a dua ettiğin gezi....mertozzy' Alıntı:ben bu geziyi bi yerden hatırlıyorum ama nerdeeennn?? ;D ;D ;D
olcaytogezer' Alıntı:sağol Murat, 3 hafta kadar geç oldu ama idare edin artık.. ;D
bakayım ama yok zannediyorum...tek video çeken makina olduğu için ve o sırada sen çekilirken Adnan'ın kurtulma çalışmalarını çektiği için senin çekilişini alamadık herhalde... :-\damast' Alıntı:Sorun değil ne demek birde beni oradan çeken Derya abi ile olan video var mı? acaba arsivde
selamlar