Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,981
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

bunlar da son benden bu kadar
:smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_2784.jpg

IMG_2786.jpg

Etiketler

Öncelikle harika bir parkur olmuş herkesleri tebrik ederim.

Mert zaten senin disko fazla ağırdı tampon gidince iyi olmuş hafiflemiş :smiley:

Kürşat en son Sünnet gölünde ben o parkura hayatta girmem diyordun kimleri kandırdı seni nası yaptın nası ettin yiğidim :smiley:

Yeni resim ve videoları bekliyoruz heyecanla?

daha Bülent abiylen ileili görüntüler ulaşmadı elimize nooldu stt'ler işe yaradımı merak ediyoruz?

gevherrr... olcaytooo... tolgaaaa... sizi bekliyoruzzz... orman için çırpınışlar... ağalara yaslanmalar ;D ;D

cem laz oldugun nasil belli kardeşim tersten kesiyosun. Çaktirma bende oyle kesiyodum millet bir guldu hahaa haa ne lan ne oldu demeye kalmadan sikişti. Ayniyiz yani olay şu hocam acilacak tarafdan vuruyosun devamli;)
gerçi sana gulen olmamiştir bu lr ciler anlamaz oyle seylerden. caddeciler nede olsa

RedlinE' Alıntı:
cem laz oldugun nasil belli kardeşim tersten kesiyosun. Çaktirma bende oyle kesiyodum millet bir guldu hahaa haa ne lan ne oldu demeye kalmadan sikişti. Ayniyiz yani olay şu hocam acilacak tarafdan vuruyosun devamli;)
gerçi sana gulen olmamiştir bu lr ciler anlamaz oyle seylerden. caddeciler nede olsa

abi naaptın yaaaa.. tamponu bağdat caddesinde bırakmadık herhalde ;D ;D ;D

yeniyiz ama ezik değilizzzz ;D ;D ;D

eraykucuk' Alıntı:
Öncelikle harika bir parkur olmuş herkesleri tebrik ederim.

Mert zaten senin disko fazla ağırdı tampon gidince iyi olmuş hafiflemiş :smiley:

Kürşat en son Sünnet gölünde ben o parkura hayatta girmem diyordun kimleri kandırdı seni nası yaptın nası ettin yiğidim :smiley:

Yeni resim ve videoları bekliyoruz heyecanla?

daha Bülent abiylen ileili görüntüler ulaşmadı elimize nooldu stt'ler işe yaradımı merak ediyoruz?

ya valla gelmeliydin diyorum başka bişi demiyorum ;D

yolda gelirken hafiflediğimi bende farkettim.. bayağı iyi oldu :p

Ben olcayto abiden gelecek resimleri bekliyorum walla onun cephane sağlamdır herhalde Olcayto Abiiiiiii duy sesimizi hadi gönder resimleri

Yolu KEMERBURGAZ civarına düşüp , hele birde ormandan geçmeye çalışanlar için sırtlarını yere getirmeyecek ekiple başlayayım dedim.....

Teşekkürler Derya bey, Teşekkürler Suat bey.....rehberliğiniz , yardımlarınız ve muhabbetiniz için......

DSCN0064.jpg

DSCN0065.jpg

DSCN0141.jpg

DSCN0154.jpg

Mert kardeş geçmiş olsun. bugün erayla epey kulağını çınlattık vallahi. bundan sonraki org. haber bekliyoruz. ASSOSTAN YASİN.

black00eagle' Alıntı:
Mert kardeş geçmiş olsun. bugün erayla epey kulağını çınlattık vallahi. bundan sonraki org. haber bekliyoruz. ASSOSTAN YASİN.
Mert bugün Yasin'e acaip işledim, zaten adamın içnde var bir iki dolmuş daha yaparsak ekibe dahil ederiz diyorum :smiley:

mert abı resımler gevher ve cem abıde bende onları beklıyorum :smiley:

black00eagle' Alıntı:

vay vayy vayyyy... yasinim... abi nerelerdesin yaaa... seni de aramızda görmekten mutluluk duyacağız bundan sonrası için.... ;D ;D ;D

eraykucuk' Alıntı:

Eray vallahi yol arkadaşları güzel olunca nereye gidelim deseler insan hayır diyemiyor :smiley:

evet evettt... yasinim aramıza bi japon daha lazım.... dert etme ekipman yok diye...

bende öğrendim ki en iyi ekipman arkadaşının ekipmanı... ;D ;D

grupta herkes sağlam.... biri çeker biri vinçler ;D

veee gehverdende fotolar geliyooorrrrr..... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR