RedlinE' Alıntı:cem laz oldugun nasil belli kardeşim tersten kesiyosun. Çaktirma bende oyle kesiyodum millet bir guldu hahaa haa ne lan ne oldu demeye kalmadan sikişti. Ayniyiz yani olay şu hocam acilacak tarafdan vuruyosun devamli
gerçi sana gulen olmamiştir bu lr ciler anlamaz oyle seylerden. caddeciler nede olsa
eraykucuk' Alıntı:Öncelikle harika bir parkur olmuş herkesleri tebrik ederim.
Mert zaten senin disko fazla ağırdı tampon gidince iyi olmuş hafiflemiş
Kürşat en son Sünnet gölünde ben o parkura hayatta girmem diyordun kimleri kandırdı seni nası yaptın nası ettin yiğidim
Yeni resim ve videoları bekliyoruz heyecanla?
daha Bülent abiylen ileili görüntüler ulaşmadı elimize nooldu stt'ler işe yaradımı merak ediyoruz?
Mert bugün Yasin'e acaip işledim, zaten adamın içnde var bir iki dolmuş daha yaparsak ekibe dahil ederiz diyorumblack00eagle' Alıntı:Mert kardeş geçmiş olsun. bugün erayla epey kulağını çınlattık vallahi. bundan sonraki org. haber bekliyoruz. ASSOSTAN YASİN.
black00eagle' Alıntı:Mert kardeş geçmiş olsun. bugün erayla epey kulağını çınlattık vallahi. bundan sonraki org. haber bekliyoruz. ASSOSTAN YASİN.
eraykucuk' Alıntı:Kürşat en son Sünnet gölünde ben o parkura hayatta girmem diyordun kimleri kandırdı seni nası yaptın nası ettin yiğidim![]()