Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,709
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

...

07032010555.jpg

07032010556.jpg

07032010557.jpg

07032010558.jpg

Etiketler

valla gezimize emek sarfeden herkese teşekkür ederim.

ben çoook eğlendim... bir o kadarda yoruldum... ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
Ahmet bey,
sizi ve Burak'ı aramızda görmek isterdik ama yolculuğunuzdan dolayı olamadığını biliyoruz.....Kısmetse döndükten sonra bir araya geliriz.....

Size de kazasız belasız iyi yolculuklar...keyifli haberlerinizi bekliyoruz......

Sevgili Olcayto,

Çok teşekkürler . Olabilseydik gerçekten iyi olacaktı.
İnşallah şu işi bir bitirelim çok rahatlıyacağız. Daha batacak çıkacak çok zamanımız olacak
Görüşmek üzere :D

evettttt günaydın arkadaşlar... :D bol batmalı... bol çekmeli vedeee tampon bırakmalı bir gezi oldu bence gezinin flaş resmi Mert in yerde olduğu pozisyondu ama kimse yakalayamamış .... ;D neyse sağlık olsun tam karizmayı kurtardı derken bence günün kahramanı MERT tamponu bırakınca olay tamamlanmış oldu ... ;D zaten resimlerde de bu görüntü mevcut..... ;) bende resim yok sebebide Kürşat ... ??? nasıl olsa her yere yetişiyor diye bende tembelliğe alıştım bu seferlik beni affedin.... ;) ben geziden erken ayrıldım kusura bakmayın daha sonra Olcayto Mert ve Kürşat la yaptığım konuşmalarda orman içinin bana göre olmadığı ( ki resimlerde mevcut ) kararına vardık... :( ama girseydimde sağı solu çizerek cıkardımki oda problem olmazdı benim için.....ben özellikle buradan DERYA beye tşklerimi iletiyorum bize öncülük ettiği ve bilmediğimiz güzergahları bize öğrettiği için sağolsun varolsun.... :D ayrıca Cem in kazdığı cukura düştüğümde beni kurtaran Kutup ayısına tşklerimi iletiyorum ... ;D bizim gruptaki diğer kardeşlerime Olcayto ve co pilotuna...Kürşat a ....Cem ve ekürisine.. :D vedeeee sevgili Mert kardeşime kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum....

geziden erken ayrılış sebebine gelince..... ??? bu tür gezilerde uyulması gereken bir takım kurallar vardır ve bu kesinlikle riayet edilmesi gerekir bu hepimiz için gecerlidir...ama malesef üzülerek belirteyimki bu gezimizde böyle birşey olmadı bazı arkadaşların aceleciliği ve ısrarcılıkları benim keyfimi kacırdı sizlerinde bu güzel gezideki keyiflerinizi kacırmamak adına ben gezinin 2. bölümüne katılmadım kusura bakmayın ....

red34' Alıntı:
evettttt günaydın arkadaşlar... :D bol batmalı... bol çekmeli vedeee tampon bırakmalı bir gezi oldu bence gezinin flaş resmi Mert in yerde olduğu pozisyondu ama kimse yakalayamamış .... ;D neyse sağlık olsun tam karizmayı kurtardı derken bence günün kahramanı MERT tamponu bırakınca olay tamamlanmış oldu ... ;D zaten resimlerde de bu görüntü mevcut..... ;) bende resim yok sebebide Kürşat ... ??? nasıl olsa her yere yetişiyor diye bende tembelliğe alıştım bu seferlik beni affedin.... ;) ben geziden erken ayrıldım kusura bakmayın daha sonra Olcayto Mert ve Kürşat la yaptığım konuşmalarda orman içinin bana göre olmadığı ( ki resimlerde mevcut ) kararına vardık... :( ama girseydimde sağı solu çizerek cıkardımki oda problem olmazdı benim için.....ben özellikle buradan DERYA beye tşklerimi iletiyorum bize öncülük ettiği ve bilmediğimiz güzergahları bize öğrettiği için sağolsun varolsun.... :D ayrıca Cem in kazdığı cukura düştüğümde beni kurtaran Kutup ayısına tşklerimi iletiyorum ... ;D bizim gruptaki diğer kardeşlerime Olcayto ve co pilotuna...Kürşat a ....Cem ve ekürisine.. :D vedeeee sevgili Mert kardeşime kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum....

abi teşekkür ederim... gerçekten çamurla olan buluşmamın bu karelere yansımaması süper oldu... ;D hepten rezil olacaktım ;D bu arada istemeden de olsa (!!) ormana girmemiş olman süper oldu. ben kendi arabama üzülmedim ama senin arabana cidden üzülürdüm. beni oldukça zorladı bazı yerler. en son bir agaca yaslanıp çıktım. olcaytonun çektiği bir video var. koyunca görürsün ağaların arasından nasıl cm cm geçtiğimi. :eek: bir ara özlem ormandan bir daha çıkamayacağız diye söylenmeye başladı ;) ama herşey güzeldi... senin tatlıya yumulduğun kareyide koymayı unutmadım.. ;D

Kemerburgaz yine formundaymış süper bir gezi daha olmuş.
Derya abi bizi bu kadar gezdirmedin ama resimlerden gezmiş kadar olduk.:smiley:
Kürşat mücahitin battığı yerden geçiişinin fotosu veya video su yokmu ?

red34' Alıntı:
geziden erken ayrılış sebebine gelince..... ??? bu tür gezilerde uyulması gereken bir takım kurallar vardır ve bu kesinlikle riayet edilmesi gerekir bu hepimiz için gecerlidir...ama malesef üzülerek belirteyimki bu gezimizde böyle birşey olmadı bazı arkadaşların aceleciliği ve ısrarcılıkları benim keyfimi kacırdı sizlerinde bu güzel gezideki keyiflerinizi kacırmamak adına ben gezinin 2. bölümüne katılmadım kusura bakmayın ....

abi bu konuda sana katılıyorum. bir daha olmaması içinde gerekli tedbirlerimizi grup içinde alalım ltf. gereksizdi... hemde çoook..... ???

red34' Alıntı:
bende bu konuda sana katılıyorum bulent abi orda bi kişi kalmısken diğerlerinin devam edip o arkadası (yesıl terrano) orda bırakması bence bıraz yanlıs oldu. ne olursa olsun kımse kımseyı bı yerde bırakıp gruba sonradan dahıl olunsa bıle bırakılmamalı dıe dusunuyorum.

valla doğrudur Mert....katılırım sana bence Özlem ne derse dinle sen onu.... ;) ve tabiki bizim Özlem le tatlıya bir yumuluşumuz vardıki sorma gitsin ben 5 parça yediysem Özlem 35 parça götürdü... ;D ama helal olsun ona..... ;D

red34' Alıntı:
valla doğrudur Mert....katılırım sana bence Özlem ne derse dinle sen onu.... ;) ve tabiki bizim Özlem le tatlıya bir yumuluşumuz vardıki sorma gitsin ben 5 parça yediysem Özlem 35 parça götürdü... ;D ama helal olsun ona..... ;D

valla bende öyle diyorum... devamlı yiyor ama kilo aynı ;D

kasirga1' Alıntı:
6. sahifede benim fotolarda geçiş resimleri var....

tolgas' Alıntı:
bende bu konuda sana katılıyorum bulent abi orda bi kişi kalmısken diğerlerinin devam edip o arkadası (yesıl terrano) orda bırakması bence bıraz yanlıs oldu. ne olursa olsun kımse kımseyı bı yerde bırakıp gruba sonradan dahıl olunsa bıle bırakılmamalı dıe dusunuyorum.

cemcim, konu birilerini bırakmak değil.. birilerinin grup düzenini devamlı bozması.. tabiki oynamaya gittik oralara.. ama yalnız değildik. hepimiz eşli gittik ve özellikle kendi eşim adına söyleyebilirim ki bu düzensizlilk onun için eziyet oldu... erkek erkeğe gitsek sorun değil, sabaha kadar herkesi kurtarırım... ???

kasirga1' Alıntı:

video varmi bilmiyorum ama foto birkaç tane arka sayfalarda var :smiley:

ben cem degılım mert abı tolga ;D bende cok meraklı degılım ama sonucta yınede bırakıp gıdılmemelıydı dıye dusunuyorum mert abı cem abı orda ugrasıyo sonuc olarak neyse uzatmıyalım konuyu herseye ragmen eglendık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler