Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,974
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

Numara sabit zor olur, gezilerde arabalar deisiyor , başka konvoylara girildiğinde ayrı numara konabiliyor ama telsiz kodlarını aracın ismi yapıp onu yazabiliriz ufak bı yere.

Etiketler

tenekeninde temizini zor buluruz ama bir bakayım Olcayto.....kapı numaraları dediğiniz gibi biraz zor olmazsa herkes kafasına göre takılabilir ....telsiz kodu derken neyi kastettiniz onu anlamadım valla ... ;) herkesin kendi kodunu yazmak ise logo altına o da olabilir ...neyse şu logo cıksın bir ortaya bakarız gerisine... yaw canım tavuk çekti valla.... :D

Offroad adına herşeyi gördük sayenizde emeklerinize sağlık, imrendim açıkçası. Bir de gezideki yeni model defenderın lastik ölçülerini öğrenebilir miyim, yükseltmeyle birlikte çok güzel durmuş araçta, en kısa zamanda bende o hale getirmek istiyorum aracımı...

Damar logosundan esinlenerek bisi yapılsa süper olur soyut resim gibi

Tempus' Alıntı:
Numara sabit zor olur, gezilerde arabalar deisiyor , başka konvoylara girildiğinde ayrı numara konabiliyor ama telsiz kodlarını aracın ismi yapıp onu yazabiliriz ufak bı yere.

ya bana numarada uyar, telsiz koduda... bunu oylayalım kendi aramızda..

Kürşat maıline baktınmı... ??? Mert le fikirlerini paylaş ona göre hazırlık yapsın ortaya birşeyler cıkar elbet..... ;)

evet abi mailinize bakabilirsiniz ;D

bakalım olmuş mu??

sword7' Alıntı:
Offroad adına herşeyi gördük sayenizde emeklerinize sağlık, imrendim açıkçası. Bir de gezideki yeni model defenderın lastik ölçülerini öğrenebilir miyim, yükseltmeyle birlikte çok güzel durmuş araçta, en kısa zamanda bende o hale getirmek istiyorum aracımı...
araç 2 inç yay ve amortisörle yükseltildi. üzerinde 35x10.5x16 silverstone extrem lastikler var. as lastikten bulabilirsiniz.bu ölçüler için speacer kullanmanız şart.en kısa zamanda sizin aracıda bu ölçülerde görmek isteriz. :smiley:

deryaderin' Alıntı:
araç 2 inç yay ve amortisörle yükseltildi. üzerinde 35x10.5x16 silverstone extrem lastikler var. as lastikten bulabilirsiniz.bu ölçüler için speacer kullanmanız şart.en kısa zamanda sizin aracıda bu ölçülerde görmek isteriz. :smiley:

derya abi bu iş sadece yükseltme ve lastikle olmuyor.. ;D

bizim göz ucuyla baktığımız yerlere normal yolda gibi tırmandınız.. ;D

yürüyen aksamdaki detaylarıda bekliyoruz ;) ;)

mertozzy' Alıntı:
derya abi bu iş sadece yükseltme ve lastikle olmuyor.. ;D

bizim göz ucuyla baktığımız yerlere normal yolda gibi tırmandınız.. ;D

yürüyen aksamdaki detaylarıda bekliyoruz ;) ;)
mertcim yürüyen aksamda extra birşey yokta, yürüten aksamda 22 yıllık offroad tecrübesi var. ;D ;D

deryaderin' Alıntı:
mertcim yürüyen aksamda extra birşey yokta, yürüten aksamda 22 yıllık offroad tecrübesi var. ;D ;D

hehh... bende tam onu dicektim işte ;D ;D

seni seyretmekte çok keyif veriyor insana... :smiley:

deryaderin' Alıntı:

İlginiz için çok teşekkür ederim, aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanın. Bu arada aracımda spacerlar var ama aracın alt yapısı yeterli olurmu bilmiyorum 35 için, olmazsa 33 takarım artık. Saygılar...

sword7' Alıntı:
İlginiz için çok teşekkür ederim, aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanın. Bu arada aracımda spacerlar var ama aracın alt yapısı yeterli olurmu bilmiyorum 35 için, olmazsa 33 takarım artık. Saygılar...

Umut, hiçbirşey yapmadan (Spacer var zaten) 33" takarsın, sıkıntı yaratmaz.
35 için ciddi değişiklikler gerekiyor. 2" yükselecek ağır hizmet rot kolu, ağır hizmet aks gerekecek, radius armlar değişece vs... vs... 35 güzel ama 33 ile aralardında yapacağın masrafa harcayacağın paraya değecek kadar fark yok.

nkurtkaya' Alıntı:
Umut, hiçbirşey yapmadan (Spacer var zaten) 33" takarsın, sıkıntı yaratmaz.
35 için ciddi değişiklikler gerekiyor. 2" yükselecek ağır hizmet rot kolu, ağır hizmet aks gerekecek, radius armlar değişece vs... vs... 35 güzel ama 33 ile aralardında yapacağın masrafa harcayacağın paraya değecek kadar fark yok.

Yükseltme yapmadan 33" lastik takmak mümkün mü yani Nejat abi? Arazi oranını değiştirmek gerekir mi acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

SON KONULAR