Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,931
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47763.280

buraya yukledim 2 foto, sadece arka tamponu taktik, yarinda yan barlar ve yakit depo koruma ve on karter korumanin yenisi takilicak,

Etiketler

yaylar 2 inc civari, o yuzden bana yetmiyor bana 4 lazim

bana 2 yeter sanırım.. malum makina benzinli... senin kadar suyada girmem.. ;D

şu karter ve diff korumaları falan ayarlamk lazım... ufff.. daha yapacak çok iş varrrr.. ;D

çok güzel olmuş... ;)

şu çeki demirlerini krom rengi taksaydın...

Beyler,hatırlatmakta fayda var.
Bu işi sadece 32" 33" 35" olarak düşünmeyin.
Bu lastiklerin birde genişlik kısmı var.sadece yükseklik eksenli giderseniz yanlış yaparsınız,ona göre ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Beyler,hatırlatmakta fayda var.
Bu işi sadece 32" 33" 35" olarak düşünmeyin.
Bu lastiklerin birde genişlik kısmı var.sadece yükseklik eksenli giderseniz yanlış yaparsınız,ona göre ;)

sayın lastik sponsorum... benim durumum nedir??? ;D doğru yerde miyim? yüksek mi almalıyım? geniş mi? yoksa ideal miyim?? ;)

mertozzy' Alıntı:
sayın lastik sponsorum... benim durumum nedir??? ;D doğru yerde miyim? yüksek mi almalıyım? geniş mi? yoksa ideal miyim?? ;)

Senin argümanlara göre karar verdik zaten. ;)
Haaa,zorlıyıcam,daha sert koşullarda felan gibi yeni argümalar çıkarsa ortaya,tabiki bu durumda bazı değişiklikler gerekebilir.
Mert hayatım,bu tamamen seninle ilgili ;)

sayın sponsorum.. aracı yükseltmeye karar verdim... haaa ne kadar...4 olmaz ama 2 veya 3 diye düşünüyorum... ön ve diff koruma olayına giricem... bu durumda bu lastik çapı ((iz genişliği demiyorum.. ;) )) yeterli olacak mı?? bu konuda çeşitli söylentiler var.. en doğrusunu sen bilirsin diye düşünüyorum... ;D

günaydın arkadaşlar... :smiley: maşallah maşallah amma kaynatmışsınız ya nazar değmesin... ;) Kürşatım araba baya değişiyor hadi bakalım şöyle bir cıksında güzelce yıkayalım paklıyalım patileri sabunlasınlar ... ;) vatandaşta araba görsün ..... :D Mert ne oldu bizim çalışmalar bir gelişme oldu mu...? yoksa beennnnn kendi dizaynıma gecmeyi düşünüyorum ..... ;)

mertozzy' Alıntı:
sayın sponsorum.. aracı yükseltmeye karar verdim... haaa ne kadar...4 olmaz ama 2 veya 3 diye düşünüyorum... ön ve diff koruma olayına giricem... bu durumda bu lastik çapı ((iz genişliği demiyorum.. ;) )) yeterli olacak mı?? bu konuda çeşitli söylentiler var.. en doğrusunu sen bilirsin diye düşünüyorum... ;D

Ya güzel kardeşim,o zaman niye taktırdın bunları bana,yazık değilmi ::smiley:
Hayır,bunlarda eyvallah ama,yükselttikten v.s sonra,bunlar küçük gelebilir.
265/70-75 R 16 (32") ya geçmek istiyebilirsin. :smiley:

olcaytoooo... şu scorpionu ne renk istiyosun? birde ölçü?? bugün kestiricem onu ;)

mertozzy' Alıntı:
olcaytoooo... şu scorpionu ne renk istiyosun? birde ölçü?? bugün kestiricem onu ;)
gecenin 1.30 unda çağrı mı oluy ya? aldık işte sabah..

yarın 10 'da hazır vaziyette beklerim... :smiley:

arka yedek lastik kapağı üzerine olacak biliyorsun..35 cm çapa oturması yeterli olur herhalde...kapak siyah veya koyu füme diyelim...bundan açık gri olur herhalde...

red34' Alıntı:
arada sırada olacak bunlar....önemli olan Mert kardeşimin hevesini kırmamak .... ;)

yok yok... çocuksu bir hevesten ziyade, bu hafta altını çok sürttüm arabanın... azıcık yükselteyim dedim... yükseltince çok sırıtırsa diye dedim.. ayrıca arabayı yükseltsem bile lastik ebadı aynı kalınca diff aynı noktada kalıyor.. ona karar vermem lazım.. aslında yükseltmeden karar veremem... artık hep beraber oturur karar veririz... hatta anket yaparız ;D ;D

red34' Alıntı:
yaw lastik işi ciddiye bindi galiba.... ;)

yükseltince o lastikler çok küçük durursa düşünücem... sonuçta kürşad kadar yükseltmicem... ama çok çiğ durursa da mecbur bir operasyon yapıcam..

birazda büyüklerimizden tavsiye alıcam ;D

gelirsinde maliyetler ne alemde acaba... ??? bence de onun yüksekliği iyi duruyor ....

CDM-SUBARU' Alıntı:

tamamdır o zaman... ;)

ya bu arada vinç halatı ile ilgili genel fikirlerinizi alabilir miyim?

benim ki çelik.. öyle mi kalsın yoksa sentetik e mi çevirmeli...?? bu konuda genel kanı nedir acaba???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler