Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,916
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

red34' Alıntı:
gelirsinde maliyetler ne alemde acaba... ??? bence de onun yüksekliği iyi duruyor ....

tahminen 1.000 tl civarına kürşadın yüksekliğine geliyorum...

Etiketler

bence uygun hemen başla kardeşim....vedeeee çelik halatı çıkar at...sentetik halat her zaman rahatlıktır ve aracın önü en azından 1 cm yükselir gerçi gözle görülmez ama iyi olur birde sarma derdin fazla olmaz 500 tl de ona koy sen ....

ya evet abi yaaa... bu tel devamlı sıkışıyo bilmem ne... sararken sorun... şimdi açsan 3-5 kg çamur çıkar... ağırlığını hesaplamadım ama dediğin doğru.. tampon zaten ciddi ağırlık yapıyor... birda çelik halat ekstra ağırlık demektir...

o zaman önümde görünen masraf listesi şu ;D

yükseltme 1.000
lastik 2.000
sentetik halat 500
arka tampon ve muhafazalar 1.500
ıvır zıvır 1.000
toplam 5.000
lastik satış 1.200
kalır 3.800 ;D ;D
%20 yanılma payı 760
genel toplam 4560 ;D ;D ;D çoooook çalışmam lazım çoooooookkkkk

pardon birde buna ek 1.500-2.000 daha var... nisan mayıs gibi A/T takıcaz ;D ;D

yok yooookk.. yüklenmem... en zoruri şey şu anda arka körük iptallerim.. arazide sorun çıkarıyorlar.. gerisi önümüzdeki kışa kadar... yazın bu kadar gerekli olacağını şimdilik düşünmüyorum... bakalım kısmet abicim... belki yaza başka araba alır kışa onu hazırlarım ;D ;D ;D

Mert benle konuşmadan bisi yapma aynı yollardan bende geçtim. Ben sana o lastiği aldirtmazdim mesela çünkü biliyorum arabayı yuksetmek zorunda kalacağını

vay vay vay arkadaşlar size ne rotalar buldum ya .... ??? bence ilk fırsatta bir hatta oraya ciziyorum haberiniz ola ... :D pamukova dan izmit körfez geçişi yapıcaz artık Mert başlar abi ne zaman kayboluyoruz diye.... ;D yollar toprak ve tabiki işin olmazsa olmazı heyelan mevcut... :D tam göynük muhabbeti gibi.....hazırlanmaya başlıyalım Kürşat .. Mert arabaların işlerini bitirin gecikmeden... ;)

Gps almak lazım ve harita , tabi bunları kullanmayida öğrenmek :D ve mümkünse önüme arka tamponu olan birini verin :D

Bulent abı yazdıgınız yazılar dıger kullanıcılar tarafından degerlı yazılar topık acıp paylassanız onlarda sızın bılgınızden yararlansa fenamı olur bunu neresı yanlız anlamadım ama sız bılırsınız tabı.
Ben zamanında araçla ılgılı bılgı ararken cok sıkıntı cektım ne nedır kacadır sıralama nasıl olmalı dıye ondan dusuncemı belırtım.

Cem hayırlı olsun kardeşim çok hızlı karar verip uyguluyosun tebrikler valla

Abi geçen hafta çok zıpladık atladık, benim aracın zaten sorun beklediğim yerlerinden sorun çıktı, tüm hafta araba tampon için yatıncada son güne kadar farkedemedim, şaftdan ses gelmeye başladı, şaft istavrozu kırılmış. hallettik sorun yok şimdi ama gezi güme gitti. Bundada bir hayır vardır belkide o yola çıkmamam gerekiyordu. Sizle 3 hafta gezdim araba tık demedi bu sefer gitmemek için herşeyi yaptı. Şsft ı hallettim arabayı yükledim Hülyayı aldım yola çıktım bu sefer frenlerden ses gelmeye başladı, onuda yaptırdım saat 3 oldu gitmiyorum dedim eve döndüm.

;D ;D ;D eee bak araba bile bizsiz kıpırdamıyor artık bize bağımlısın sen .... :D buda bir derstir aslında her rota sonunda şöyle bir arabayı gözden geçirmek gerek demekki......

Abi yalnız şaftı söküp bakınca anladımki , bizim her geziden sonra o şaftlara iyice su tutturup sonrada greslememiz lazım, en fazla 2-3 gezide bir kesin yapmak lazım. Benim şaft çamurdan ve kuru çalışmakdan dağılmış. Gerçi uzun süre değişmemiş belli ama yeni taksak bile çamuru kurumadan temizleyip, hemen gresletmezsek bu sorunlar kaçınılmaz.

dediklerine aynen katılıyorum Kürşat ....özellikle temizlik cok önemli millet uyanmıyor ama daha sonra ufak tefekte olsa sıkıntılar doğuruyor boşver sağlık olsun Kürşatım... ;) her arıza bize birer ders niteliğinde daha ne olsun .... ??? öğreneceğimiz cok şey var ......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler