Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,258
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

günaydınnnn... :smiley: arabalar hafta sonuna hazır olsun... ;D yeter yaa bu Mert in yüzünden uyuyarak geçirdik haftayı.... ;D c.tesi tekmil alacağım haberiniz ola.... ;D pazara yolculuk var beyler ......

Etiketler

valla bende arabamı hazır edeceğim... abi bu arada dün şu karamandere köyünü buldum.. birde değirmenci köyüydü sanırım... oralara bir rota yapsana bir sonraki hafta.. çok keyifli yerlere benziyor.. seninde bildiğin yerler sanırım.. ;) saklı cennet diyorlar bu karamandere köyü için... yine gölet falan var... belki burayı alırız ;D

bakarız Mertim problem değil sen yeterki iste..... ;) bende proğram cok sadece yer değişikliği ile haziran ayına yetecek kadar rotam var şimdilik.... ;D

bu arada bu hafta kimse kemerburgaza gitmemiş... yada gidenler kutup ayısının açtığı mezarda boğuldu kaldı ;D ;D ;D

biz gitmeyince zevki olmamıştır .... ;D yaw her hafta aynı yere gidilirmi..... ??? her seferinde değişik yere gideceksinki tadı olsun ..sabah ilk işim etleri sipariş vermek oldu arz ederim.... ;D

vay vay vayyy canım abimmm yaaa.... ;D

bak şimdiden pazar gününü beklemeye başladım... birde kaybolursak süper olur... sen rotayı nasıl çıkardın abi?

ben uygulamaya gectiğinden beri bakıyorum ... :D ayrıca bizim askeri haritalarda kafamda eh birde onlar var daha ne olsun güzelim sen söyle ben rota çizeyim sana.... ;D malum yere ne zaman istersek gideriz problem yok .... ;)

Cem hazırlan sen hafta sonuna işlem tamamdır... ;D

program zaten dolu ..Mert in yüzünden uyuduk valla .... :mad: ama kaldığımız yerden devammmm... ;D

red34' Alıntı:
program zaten dolu ..Mert in yüzünden uyuduk valla .... :mad: ama kaldığımız yerden devammmm... ;D

ya ihale bize kaldı yaaa ;)

hepinizin hanımı su koyuverdi.. ha biz dillendirdik diye adımız çıktı ;D ;D ;D

baştan bir kere çıkardın adını...ne yapalım...her şeyde öne seni iteceğiz tabi ki......sütoğlan... ;D ;D

yaa benim acilen altıma bir çömez bulmam lazımmm... yoksa yandığımın resmidir... kurtulmam lazım bu ünvandan ;D ;D ;D

kendin kaşındın evladım... ;D şimdi bekleki alt devren gelsin..... ;D

sen olmazsa bir ilan ver Mert.... :p bakarsın biri düşer..... ;)

Mert abi bı 4-5 sene beklersen belki ben evlenirim senin unvanın bana gecer :smiley: ama daha baya war çok beklemen lazım :smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler