unimog-cu in mystery
Ben bu 4x4 belasından :) ne zaman usanacağım
Ynt: Sportif ve Güçlü Unimogların Yeryüzündeki Ahengi
bende katılıorum Can'a
bende katılıorum Can'a

mogzilla' Alıntı:hırsa hiç gerek yok,ben bu tip soruları ilgilendiğiniz araçları sadece sevmek değil,haklarında bilgi sahibi olmanız için soruyorum.Benim yaşım sizlerinkinin nerede ise 3 katı ,ama bu forumda hala bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.Mesela,ben LR'dan hiç anlamam ; onun için hakkında da hiç ahkam kesmem Mert(deep) o konuda bir şey söyledi mi ,dikkatle dinler ve hafızamın bir köşesine yazmaya çalışırım.
KISSADAN HİSSE
Herşeyden az bir parça anlamak yerine ,bence kişinin ilgilendiği alana odaklanması ve o konuda bilgi ve birikim sahibi olarak etrafındakileri bilgilendirmesi en güzelidir diye düşünüyorum.
discovery-V8' Alıntı:1 ve 5 numara (tren rayından tamponu olanlar), istanbul ve ankara trafiği için ideal araç, trafikte kanımı beynime sıçratan saygısız ,görgüsüz, maganda , yoları babasının malı sayan magirusçu minibüs tayfasının karşısına bununla çıkmak isterdim)
ps. Edebiyle kullanan magirusçuları tenzi ederim. (ben rastlamadım ama mutlaka vardır.)
discovery-V8' Alıntı:1 ve 5 numara (tren rayından tamponu olanlar), istanbul ve ankara trafiği için ideal araç, trafikte kanımı beynime sıçratan saygısız ,görgüsüz, maganda , yoları babasının malı sayan magirusçu minibüs tayfasının karşısına bununla çıkmak isterdim)
ps. Edebiyle kullanan magirusçuları tenzi ederim. (ben rastlamadım ama mutlaka vardır.)