Ynt: Ssang Servisleri Hakkında
KONYA YETKİLİ SERVİSİ ZEKİ KAYA OTODAN kaçabildiğiniz kadar kaçın.... Beş para etmez... Sayelerinde 34.000 de Motor yerinden fırladı..... ücretini de bana ödetmekten çekinmediler.....
Sizlere Konya Merkez Kent Plaza Karşısındaki Sanayide SSANGYONG ÖZEL SERVİSİ HASAN ve Oğlu AHMET TEKİN USTAYI TAVSİYE EDERİM....
Maharetlerini Merkezde biliyor ve yakından tanıyorlar.. Yetkili Servis ustaları çay içme bahanesi ile bir şeyler öğrenmeye o kadar çok sık geliyorlar ki..... Gözlerimle görmesem inanmazdım...
Yetkili servisler poryaları suyla temizliyorlar, ancak suyu kurulamıyorlar.....2 ay içinde porya dişlileri pastan görünmez oluyor....Sonra ABS -ESP- HDC arızası ve ABS sensör arızası veriyor, açınca da çeşmeden akar gibi su akıyor....Yetkili servisin cevabı Suya girmişsiniz....(.Suya girmediğim halde..).
ilk bakımda poryaları söktürüp yağlatmayı kesinlikle ihmal etmeyin... Ben Hasan ustaya yaptırdım...akan suyu gözlerimle gördüm...
Garantideki çok araç garanti dışı kalma pahasına ısrarla Hasan ustaya teslim ediliyor....
Aracım 2010 Siyah Kyron Konya da TEK , Hakimin arabası 07 EBK 07 olarak alarak herkes bilir