KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Az once Üsküdar'a indim beyaz bir ssang la yanyana geldim kırmızı ışıkta .. Beyazlarida ayrı bir güzel
Megan vardı bende arac standart halı bile bir hayli yuksek ... Krom aksesuar vs cok farkı li göstermiş makineyi ..
Benim bulunduğum semtte biraz yukarı bir mahallede Ssang var bir tane o da beyaz
Müthiş bir dış aksesuar ile olağanüstü olmuş araç
Sahibi devamlı biryerlere gidip geliyor
Geçerken caddede herkes arabaya bakıyor
Bir tane Navara var oralarda eski,yaşlı pabucu dama atılmış
Ssangyong geçtimi selam duruyorlar ;D
valla arkadaşlar mersinde diğer renkleri demiyorum ama beyaz renk çok var bazen diyorum ki aynı arabayımı hep görüyorum diye düşünmeye başladım ondan sonra plakalarını kontrol etme alışkanlığım oldu bakıyorum hep farklı plakalar ama beyaz diğer renkleri siyah ve gri renklide çok var fakat bayaz kadar değil soıkağa çıktığımda en az 2 tane ile karşılaşıyorum
Benim bulunduğum semtte biraz yukarı bir mahallede Ssang var bir tane o da beyaz
Müthiş bir dış aksesuar ile olağanüstü olmuş araç
Sahibi devamlı biryerlere gidip geliyor
Geçerken caddede herkes arabaya bakıyor
Bir tane Navara var oralarda eski,yaşlı pabucu dama atılmış
Ssangyong geçtimi selam duruyorlar ;D
Merhaba Arkadaşlar,
aslında bir suzuki kullanıcısıyımve son zamanlarda ssang yong forumlarını takip etmeye başladım. bizim buralarda (söke/aydın) pek görmediğimiz ve görmeye alışık olmadığımız bir araç. İlk defa istanbulda kadıköyde beldiye otoparkında yanına corsa ile parkettiğimde yakından görmüştüm. daha önceden bildiğim fakat yakından görmediğim bir araç olduğu için çevresinde bir kaç tur atıp inceledim ve hatta fotoğraflarını çektim. burundaki o boşluk haricinde çok hoşuma gitmişti. cüssesi de iyiydi ve gözdolduruyordu. corsa yanında yavru gibi kalmıştı ondan sonra bir kaç forumda burun pancuru değiştirilmiş olanını görünce estetik düzeltmeden sonra daha da bir hoş görünmeye başlamıştı gözüme... o zamandan beri hiç bir yorum yapmadan takip ediyorum forumları. belki 4x4 otomatik olanını alırım bir gün belli mi olur ;D bence otomatik olup da yüksek modeller içinde ulaşabileceğim en uygun fiyatlı 4x4 pikap!
Selamlar
Merhaba Arkadaşlar,
aslında bir suzuki kullanıcısıyımve son zamanlarda ssang yong forumlarını takip etmeye başladım. bizim buralarda (söke/aydın) pek görmediğimiz ve görmeye alışık olmadığımız bir araç. İlk defa istanbulda kadıköyde beldiye otoparkında yanına corsa ile parkettiğimde yakından görmüştüm. daha önceden bildiğim fakat yakından görmediğim bir araç olduğu için çevresinde bir kaç tur atıp inceledim ve hatta fotoğraflarını çektim. burundaki o boşluk haricinde çok hoşuma gitmişti. cüssesi de iyiydi ve gözdolduruyordu. corsa yanında yavru gibi kalmıştı ondan sonra bir kaç forumda burun pancuru değiştirilmiş olanını görünce estetik düzeltmeden sonra daha da bir hoş görünmeye başlamıştı gözüme... o zamandan beri hiç bir yorum yapmadan takip ediyorum forumları. belki 4x4 otomatik olanını alırım bir gün belli mi olur ;D bence otomatik olup da yüksek modeller içinde ulaşabileceğim en uygun fiyatlı 4x4 pikap!
Selamlar
Hoşgeldin kabasakal,birde içine girip inceledikten sonra kullanma fırsatın olsaydı bir gün bile beklemezdin İstanbuldan dönüşte bir tane alır öyle giderdin.
Hoşbulduk
yakınımda olsaydı aslında içine binmek, incelemek ve hatta 1 tur atmak istedim, ben de okuduğum olumlu yorumlardan sonra tüm isteklerimi karşıladığı için beğeneceğimi düşünmekteyim.
selamlar