İyi günler
Türkiyede benzin istasyonlarının büyük bir kısmı TÜPRAŞ ürünlerini kullanıyor.
Kullanışlan motorin nakliyat düşünülerek en yakın rafineriden alınıyor ve özellikleri ayni.
(Lukoil gibi şirketlerin yakıt ithal ettiğini biliyorum, HOPA da ithal edilen yakıtın depoları mevcut)
Arkadaslar dün oto Show gittim tatbiki ilk iş Ssang standını ziyaret etmek oldu Tuzla servis müdürümüz Turgay beyde orda idi yakin ilgisinden dolayı burdan kendisine teşekkür etmek istiyorum .
Amiral gemisi yeni rexton tüm ihtısamiyla bas koseyı almiş standda ..
Diğer modellerde roduıs korando ve korando Sports da tabiki oradaydi
Biri kirmizi biri kahverengi 18 jantl iki korando Sports muazzam duruyordu tam cadde arabası icim gitti desem yalan olmaz ..
Aracın on duruşu cok karizmatik Plastik tamponu mutlaka kesmek lazım yaklaşma acısını artırmak adına
Muhtemelen vinç tampon icine gizlenebilir ,
Mevcut Ssang aracımı satılığa cikardim satıp korando Sports alacagim .
Varsın gelmesin abicim; ben actyonumla da çok mutluyum. Bugün keçi gibi gezdim. Yarında düzce kocayaylada yarışlar var oraya gidecem orda da ince bi offroad yaparım bana yeter ))
Abi biraz daha beklesen action sports unda 4 x 4 çıkmış yurt dışında belki yılbaşından sonra gelir. Açıkçası bende düşünüyorum hoş benim arabam daha 16.000 km ama olsun araçın Youtube taki görüntüleri çok hoşuma gitti
Merhaba Tolga,bildiğim kadarıyla pert kaydı olan araçları kasko şirketleri sigorta yapmıyorlar.
Bir diğer sıkıntıda ilerde satmak isterken sorun yaşayabilirsin.
Merhaba Arkadaşlar,
uzun zamandır ssangyong forumlarını takip eden ve actyon 4x4 çift kabin almayı düşünen biri olarak sizlerin fikirleri benim için çok değerli.
2 araç arasında kararsız kaldım. 2 side 2008 model 4x4. biri normal otomatik vites diğeri ise direksiyondan kumandalı tiptronik otomatik.
kullanan arkadaşlar var ise normal otomatik ve tiptronik ile ilgili fikirlerini almak isterim. forumlarda hep karşımıza çıkan 2008 otomatiklerin problemli olduğu yönünde genel bir kanı var. fakat bildiğim kadarı ile yazılım güncellemesi yapılında düzeliyormuş.
yanıtlarınızı bekliyorum,
selamlar
Arkadaslar merhaba dün arıza yapmış bir defenderi 30 veya tahmını daha fazla derecede dik bir rampadan çektim ... Benim arka ceki demirimi başka bir defender çekerken koparmıştım gerı gerı çekmek zorunda kaldım defenderi ' Ssang o kadar dik ve 2.5 tonluk bir arac cekmesıne rağmen hıc ama hıc zorlanmadı .. 4 Löw da 1800 2000 devir civarında bır km kadar çektim dogrusu bu kadar bende tahmın etmıyordum bır kez daha bravo Ssang muhendıslerıne
Arkadaslar merhaba dün arıza yapmış bir defenderi 30 veya tahmını daha fazla derecede dik bir rampadan çektim ... Benim arka ceki demirimi başka bir defender çekerken koparmıştım gerı gerı çekmek zorunda kaldım defenderi ' Ssang o kadar dik ve 2.5 tonluk bir arac cekmesıne rağmen hıc ama hıc zorlanmadı .. 4 Löw da 1800 2000 devir civarında bır km kadar çektim dogrusu bu kadar bende tahmın etmıyordum bır kez daha bravo Ssang muhendıslerıne