KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben 60 bin bakımını yaptırdım yaklaşık 15 gün önce serviste,70 bin bakımda neler var değişecek bilmiyorum ama yapılacakları öğrenip dışarıyla fiyat kıyaslaması yapabilirsiniz.
Ben 60 bin bakımını yaptırdım yaklaşık 15 gün önce serviste,70 bin bakımda neler var değişecek bilmiyorum ama yapılacakları öğrenip dışarıyla fiyat kıyaslaması yapabilirsiniz.
Sabri bey sizde zaten 265+75+16 takılı değilmi? bu ölçüyle arasında çap farkı yok ki? nasıl yükselecek araç 2.5 cm.
bi yanlışlıkmı var, benmi yanlış anladım. taban inceldiği için araç biraz rahatlayabilir sadece. saygılar.
zaten standard ssang Dan 10 cm yuksekteyim ... Isiklarda yan yana gelince Bir grip oluyor ...yeni lastiklerle 3 cm daha yukselecek Birde kupadan yukseltirsem 4 cm .. Tamamdir Toplamda 15 cm fark olacaktir ... Tek Sorun buyuk lastikle arac hantallasiyor ...
Sabri bey sizde zaten 265+75+16 takılı değilmi? bu ölçüyle arasında çap farkı yok ki? nasıl yükselecek araç 2.5 cm.
bi yanlışlıkmı var, benmi yanlış anladım. taban inceldiği için araç biraz rahatlayabilir sadece. saygılar.
[/quo merhaba rusted bey 1 inch yani 2.5 cm yanak daha yuksek ... Bildigim kadariyla ...hafta ici gidis bakacagim lastikcide
şöyle değilmiydi : 265 * 0.75 = 198.75
235 * 0.85 = 199.75
yani 199.75-198.75 = 1 ; 1 milim alttan 1 milim lastiğin üstünden toplamda lastik çapı 2 milim büyür;
Fakat buna karşın benim fikrim şudur ki: lastik yüzeyi azalacağı için performans kaybı yaşanmayabilir
265-235 = 30 milim 3 santim daha az yer teması demek. Rüstem abinin dediği gibi araç belki daha bile rahatlar.
yanlış biliyorsam düzeltin lütfen, saygılar..
şu an benimde kullandığım 265*75*16 ölçüsü yada 235*85*16 ölçüsü bence bu araç için son ölçü,
( elbette üzerine çıkılabilir ama)
bundan sonrası aracı üzer gibi geliyor bana, tabii, ayna&mahrutilerle oynamıyacaksanız.