KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
şu an benimde kullandığım 265*75*16 ölçüsü yada 235*85*16 ölçüsü bence bu araç için son ölçü,
( elbette üzerine çıkılabilir ama)
bundan sonrası aracı üzer gibi geliyor bana, tabii, ayna&mahrutilerle oynamıyacaksanız.
şöyle değilmiydi : 265 * 0.75 = 198.75
235 * 0.85 = 199.75
yani 199.75-198.75 = 1 ; 1 milim alttan 1 milim lastiğin üstünden toplamda lastik çapı 2 milim büyür;
Fakat buna karşın benim fikrim şudur ki: lastik yüzeyi azalacağı için performans kaybı yaşanmayabilir
265-235 = 30 milim 3 santim daha az yer teması demek. Rüstem abinin dediği gibi araç belki daha bile rahatlar.
yanlış biliyorsam düzeltin lütfen, saygılar..
şu aracı kaça almak lazım .4x4 sanırım ama deri koltuklu vs üstd onanım değil herhalde.bunlar 5 yıl garantilimi yoksa o yenimi başladı.100bini geçmiş araç.porya kilit sistei bunlarda varmı.
bazılarında tiptronik vites yazıyor manuel şanzımalar dada direksiyondan değişim varmı?
şu aracı kaça almak lazım .4x4 sanırım ama deri koltuklu vs üstd onanım değil herhalde.bunlar 5 yıl garantilimi yoksa o yenimi başladı.100bini geçmiş araç.porya kilit sistei bunlarda varmı.
bazılarında tiptronik vites yazıyor manuel şanzımalar dada direksiyondan değişim varmı?
Kaça alınacağını aracı görmeden söylemek zor.LX versiyon değil ama o versiyon fazla da yaygın değil zaten.Garantisinin 5 yıl olacağını sanmıyorum.Manuel vitesler tiptronik yoktur...
Porya kilitten kastınız difransiyel kilidi ise bu sistem yok araçlarda,manuel şanzımanda direksiyondan vites değişim yok,fiyat için aracı görmeden söylenecek bir şey yok,garanti süresi 3 yıl.
şöyle bir araç buldum. üst donanım seviyesi sanırım.sağ tarafta expertiz raporu için tıklayın yazan yere bakınca komple boyalı gözüküyor büyük kaza falan olsa epey bi değişenin olması gerekirdi oysaki sadece ön kapı ve çamurluk değişmiş.dod garanti vermemiş buna .ne dersiniz.
şöyle bir araç buldum. üst donanım seviyesi sanırım.sağ tarafta expertiz raporu için tıklayın yazan yere bakınca komple boyalı gözüküyor büyük kaza falan olsa epey bi değişenin olması gerekirdi oysaki sadece ön kapı ve çamurluk değişmiş.dod garanti vermemiş buna .ne dersiniz.