KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sahibindende öyle hiçbir pick-up ta 4x2 ibaresi yok. Hepsi 4x4 geçiyor. Sadece ticari araç bölümünde 4x2 var. Araba bence fazla kıroca olmuş. Ve sahibi özelliklerinide tam bilmiyor. Esp felan işaretlemiş. Her tarafını krom döşemiş. Hiç güzel olmamış bence. Ama zevkler renkler tartışılmaz.
Kilometresi azdı ve fiyat ta uygundu.Ama sizin de dediğiniz gibi sahibi aracı tanımıyormuş,telefon görüşmesinde bunu anladım.Bana W modunu anlatıyor.W moduna alınca araç 4 çeker oluyormuş
Kilometresi azdı ve fiyat ta uygundu.Ama sizin de dediğiniz gibi sahibi aracı tanımıyormuş,telefon görüşmesinde bunu anladım.Bana W modunu anlatıyor.W moduna alınca araç 4 çeker oluyormuş
arkadaşlar aracınızın boyutlarını ölçüp yayınlarmısınız....nedenide başka bir ssangyoung la yanyana araçımı çektim.araçım tamam 5 cm yükksek ama boyut olarak daha büyük duruyor...ben bu araçımı alırken 2011 model özellikle beyaz istedim arkadaşım alan bayide fransa ya gidecek olan araç ile takas yaptılar bana da 10 günden daha uzun sürede araçı teslim ettiler.kredisi bile çıkmıştı.acaba opsiyonel olarak diğer firmalarda arabistan a kuveyt e falan farklı üretim yaptıkları araçları satışa çıkarıyorlar.ne bileyim vites oranları değişik çamurlukların bombeleri daha geniş vb...benimde aklımda kuşku oluştu yardımcı olursanız sevinirim..
arkadaşlar aracınızın boyutlarını ölçüp yayınlarmısınız....nedenide başka bir ssangyoung la yanyana araçımı çektim.araçım tamam 5 cm yükksek ama boyut olarak daha büyük duruyor...ben bu araçımı alırken 2011 model özellikle beyaz istedim arkadaşım alan bayide fransa ya gidecek olan araç ile takas yaptılar bana da 10 günden daha uzun sürede araçı teslim ettiler.kredisi bile çıkmıştı.acaba opsiyonel olarak diğer firmalarda arabistan a kuveyt e falan farklı üretim yaptıkları araçları satışa çıkarıyorlar.ne bileyim vites oranları değişik çamurlukların bombeleri daha geniş vb...benimde aklımda kuşku oluştu yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar 45 bin'deki araca carbon clean yaptırıyım mı? Çünkü nasıl mazot kullanıldığını bilmiyorum. Birde alacağım aracın üstünde stickerlar var bunları nasıl çıkartabilirim kaportadan?
Karbon clean degilde bence enjektorleri temizletin ... Delphi enjektor vardir sizin Aracda mutlaka Delphi servis inde yaptirirsaniz daha iyi olur ... En onemlisi enjektor mutlaka sokuldukleri pistonlara takilmali .. Kodlu olduklarindan dolayi ....selamlar
ben de iki aydır 2010 actyon sport 4x2 kullanıyorum.Aracımdan memnunum.ancak,yoldaki kasis ce cukurların üzerinden gecerken sarsıntı ve darbeler araçta çok hissediliyor.Sanırım bu araçlar yük taşımaya yönelik olduğundan amortisörleri çok sert.Yük dışı özel kullannan arkadaşlar,acaba amortisörlerde herhangi bir işlem yapılarak daha yumşak olmaları ve darbe emicilik özellikleri arttırılabilir mi ?
Bu konuda bilgi ve tecrübesi olanlar , ne dersiniz ?